Curs Design Interior Baie & Bucătărie

Curs Design Interior Baie & Bucătărie

Course Interior Design

Creative Learning lansează noul curs-atelier de design Interior Baie & Bucătărie.

➤ Înscrie-te completând formularul de aici: https://bit.ly/2Zc4w4f

➤ Baia și bucătăria unei case nu doar consumă, de obicei, cele mai multe ore din timpul de lucru al designerului de interior, ci și o parte considerabilă din bugetul proiectului de amenajare, de aceea un plan judicios făcut încă de la început este esențial.

➤ Cursul se adresează celor aflați la un nivel mediu sau avansat, care doresc să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul designului interior. Citește mai multe despre programa cursului aici: https://bit.ly/320MOT6

➤ Program: 4-6 FEBRUARIE 2020
Joi, 4 FEBRUARIE
18.00 – 21.00
Vineri, 5 FEBRUARIE
18.00 – 21.00
Sâmbătă, 6 FEBRUARIE
Sesiune de lucru: 10.00 – 13.00
Pauză de prânz: 13.00 – 14.00
Sesiune de lucru: 14.00 – 19.00

Cursul se va desfășura cu un număr de maximum 15 persoane, cu respectarea regulilor de protecție sanitară și a regulilor de distanțare fizică.

➤ #EarlyBird: 10% reducere* până pe 31 octombrie = 1.170 lei (în loc de 1.300 lei)
*reducerea se aplică dacă achiți cel puțin 50% din cost în termen de 3 zile de la înscriere

➤ cod promo #Prieten: 20% reducere, dacă vii la curs cu un prieten/o prietenă și cumperi două locuri sau mai multe deodată (cursul va costa 1.040 lei/persoană)

➤ cod promo #Pachet: dacă alegi curs BAIE & BUCĂTĂRIE + Curs intensiv Design Interior | București, vei primi 25% reducere pentru Cursul Intensiv (acesta va costa 1.050 lei).

Citește mai multe detalii despre Cursul Intensiv de design interior: https://bit.ly/2ZPidW8

➤ Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens
Cursul se ține în limba engleză, la un nivel conversațional. Citește mai multe despre Martine aici: https://bit.ly/3efD75P

➤ Este un curs-atelier, cu o abordare pragmatică, structurat în 4 ateliere. Pune la dispoziție resursele necesare pentru ca planificarea și amenajarea bucătăriei și a băii să devină un proces lin, mai ușor de înțeles și de pus în practică.

➤ În cadrul cursului, vei lucra folosind propriul computer, într-o aplicație specializată 2D și 3D (pe care ți-o vom comunica după înscriere, pentru a te familiariza cu ea), la un proiect de baie și unul de bucătărie, pe baza unui brief.

➤ Fiecare workshop cuprinde, pe lângă partea de lucru la proiect, și studii de caz aplicate menite să te introducă în rolul designerului de interior: vei crea planuri de amenajare, schițe și moodboard-uri, vei lucra aplicat la proiectul de curs – baia & bucătăria. Proiectele le vei discuta în detaliu atât one-to-one cu trainerul, cât și cu ceilalți cursanți.

Citește mai multe despre programa cursului aici: https://bit.ly/320MOT6

➤ La absolvirea cursului, vei primi o diplomă de participare. Documentul atestă însușirea informațiilor predate și asimilarea unor abilități și tehnici de lucru. Diploma poate fi luată în considerare de un angajator, în vederea unei noi experiențe profesionale.

➤ Dacă vrei să afli cum s-au desfășurat cursurile noastre, dă click aici: https://bit.ly/30rMnPo

➤ Înscrie-te completând formularul de aici (scroll down): https://bit.ly/2Zc4w4f

➤ Detalii la contact@creativelearning.ro | Tel.: 0721 98 44 67
Informații pe www.creativelearning.ro

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
4th Feb, Thursday
18:00

To:
6th Feb, Saturday
19:00

Location

Creative Learning, Bucuresti, Romania