Made in RO #15

Made in RO #15

Fair Industrial Design Craft Product Design Fashion Design

Ediția #15 a târgului Made in RO – Concentrat fin de design contemporan este reprogramată pentru datele de 12-13 septembrie.

📢 CALL-ul for PROJECTS continuă, pregătește-te să ne arăți la ce proiecte creative ai lucrat în autoizolare. Înscrierea se face aici: https://madeinro.ro/register/.

🌱 Tema acestei ediții este #EmoțieDurabilă
Nu mai cumpărăm lucruri pe care le folosim o lună și pe care apoi le aruncăm sau le punem în sertarul de “reciclare cadouri”. Cumpărăm ce ne emoționează, ce ne mișcă, ce ne transmite un mesaj puternic. Mai mult ca oricând, investim în ideea unui creator, în originalitate, în unicitate, în emoția pe care ne-o transmite un obiect pe care ni-l dorim cu adevărat să-l păstrăm. În “lumea tuturor posibilităților”, alegerea responsabilă e să cumpărăm acele obiecte care cu adevărat “spark joy”.

🌱 Made in RO #15
Când: 12-13 septembrie 2020
Unde: Impact Hub Bucharest (Timpuri Noi)
Organizator: Designist.ro
Info: designist@designist.ro
Înscrierea se face completand formularul de AICI: https://madeinro.ro/register/

🌱 Secțiunile evenimentului

#SecțiunileMadeinRO cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni etc.
#CartierulFashion îi aduce laolaltă pe cei mai valoroși creatori din zona designului vestimentar și a acesoriilor fashion.
#CartierulFood vrea să arate în continuare că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – package design rules!

🌱 Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială Designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 8 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

🌱 Iată aici cum a fost la ultima ediție: http://bit.ly/2SpRZ8H
Și un video aici: https://vimeo.com/315697038

Un eveniment Designist.ro / Info: designist@designist.ro
www.madeinro.ro
www.designist.ro

Host

Designist.ro

Date & time

From:
12th Sep, Saturday
11:00

To:
13th Sep, Sunday
20:00

Location

Impact Hub Bucharest (Timpuri Noi), Splaiul Unirii nr. 165, Bucuresti, Romania