Curs Design Interior | Avansați

Curs Design Interior | Avansați

Course Interior Design

O nouă ediție a cursului de design interior pentru AVANSAȚI, începe pe 14 octombrie, la București! ➤➤➤ click aici https://bit.ly/2EyXITg ca să prinzi unul dintre cele 10 locuri disponibile!

Ne-am adaptat situației pe care o traversăm astfel încât îți propunem o formulă hibrid #ONLINE și #OFFLINE. Programa rămâne aceeași, fără ca numărul de ore de training sau tematica cursului să fie afectate. ➤➤➤ click aici pentru detalii și înscrieri: https://bit.ly/2EyXITg

📍 Lecțiile online vor fi susținute prin platforma Zoom. Ședințele offline se vor desfășura cu respectarea regulilor de protecție sanitară și distanțare fizică.

📍 Durata cursului: 14 OCTOMBRIE – 28 NOIEMBRIE
(12 ședințe de lucru, online și offline, programate atât în timpul săptămânii, after work, cât și în weekend).

📍 Atu: cursul este susținut de o echipă de 3 traineri româno-belgiană:
➤ designerul de interior belgian Martine Claessens
➤ arhitectul Alexandru Călin
➤ jurnalista & fondatoarea Designist.ro Elis Popescu

Este important să cunoști limba engleză la un nivel conversațional, deoarece cursul va fi predat parțial în limba engleză.

📍 Preț curs până pe 15 SEPTEMBRIE (-25%) = 2.625 lei în loc de 3.500 lei.

📍 Alte promoții:
➤ 15% reducere, dacă te înscrii și achiți cel puțin o rată până pe 15 septembrie. Poți plăti cursul în 2 sau chiar 3 rate (cursul va costa 2.975 lei)
➤ 30% reducere, dacă vii la curs împreună cu un/o prieten/ă și achiți cele două locuri (integral sau în 2 rate), până pe 15 septembrie (cursul va costa 2.450 lei/persoană)

📍 Toate detaliile despre curs, aici: https://bit.ly/36RgnpA
Info la contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67

📍 Înscrie-te completând formularul, aici: https://bit.ly/2EyXITg

📍 Cursul este gândit pentru cei care:
➤ simt că au o chemare către designul interior și doresc să-și ducă pasiunea la un nivel superior, făcând demersuri concrete, susținute pentru o posibilă reconversie profesională.
➤ își amenajează propria locuință și își doresc să intre cât mai rapid în rolul designerului de interior, având în prealabil o serie de cunoștințe de bază în domeniu.
➤ au deja un portofoliu de proiecte, dar își doresc să aprofundeze lumea designului interior, cursul fiind și o ocazie de networking, de a intra în comunitatea Designist.ro și de a pune bazele unor noi relații profesionale.
➤ designerilor și arhitecților care vor să aprofundeze diverse metode de lucru în relația cu clienții și cred în conceptul de învățare continuă.

📍 Fiecare cursant va lucra în programul 3D la proiectul său de design interior pe baza unui brief și a unor constrângeri realiste de buget. Subiectul proiectului este un spațiu real, dintr-o zonă centrală a Bucureștiului, la care cursanții vor avea acces pe durata întregului curs.

📍 Cursul nostru are o abordare pragmatică, este dinamic și pune la dispoziție un inventar complet de resurse. Pentru a duce cursul la bun sfârșit, implicarea cursantului este esențială, de aceea necesită disponibilitate pentru lucrul individual la proiectul de curs.

📍 Citește programa cursului aici: https://bit.ly/2S3hjTA

📍 La finalul cursului vei dobândi o metodă testată de lucru, vei învăța și vei pune în aplicare regulile conturării unei amenajări de la A la Z, vei avea un inventar comprehensiv de cunoștințe și resurse, vei ști cum să abordezi într-un mod realist relația cu un potențial client, inclusiv cum să îți alegi sursele de documentare, cum să îți stabilești onorariul sau cum te pregătești pentru o ședință foto.

📍 Ședințele offline vor avea loc la sediul nostru. Hint: spațiul are rolul lui în eliberarea energiilor creative. 🙂

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
14th Oct, Wednesday
18:30

To:
28th Nov, Saturday
18:00

Location

Creative Learning, Bucuresti, Romania