3D Modeler Learning Path

3D Modeler Learning Path

Course 3D

Durata: 3 luni
Ore de studiu: 72
Certificare: A.N.C.
Plata: în rate sau integral
Predare: Live online

Care e treaba cu 3D-ul?

De când am apăsat pe pedala tehnologică, 3D-ul e mai prezent decât oricând și accesibil pentru multe industrii. Când vorbim de gaming, modelarea 3D stă la baza tuturor caracterelor, asset-urilor, props-urilor și a întregului environment de joc.

În advertising și digital marketing avem parte de 3D din plin, fie că vorbim de mascotele din reclame, produsele modelate 3D care au înlocuit vechile fotografii sau VFX și animații care ne iau ochii. Și dacă tot vorbim de tehnologie, până acum sigur ai citit măcar un articol despre Virtual Reality, Augmented Reality, eXtended Reality și alte realități cum e Metaversul, care a înnebunit internetul. Fără 3D, nu prea ar fi posibil. De asemenea, cu toții ne-am lăsat cuceriți de toate efectele din filmele cu supereroi – ce să mai vorbim de Stranger Things, cu tot cu demagorgonul lor bine modelat.

Merită să încep să învăț 3D?

Noi zicem că fix acum e momentul, cu atât mai mult cu cât toate aceste experiențe imersive primesc atenție, buzz și multe investiții. Modelarea 3D e un skill de luat în calcul dacă vrei să ajungi să lucrezi în industriile de mai sus.

Am construit acest learning path care să te învețe corect tool-urile necesare, prin teme și exerciții care vor face parte din portofoliul tău. Un alt avantaj? Accesul la un mentor care să te ajute cu un flow de lucru exact ca în studiourile de modelare.

Următoarea grupă începe în

20 februarie 2024
Program curs: Marți și Joi – 19:00-22:00
Durată curs: 12 săptămâni – 72 ore de curs
Predare: Live Online cu trainer (Google Meet)

Host

Pixellab School

Date & time

From:
20th Feb, Tuesday
19:00

To:
9th May, Thursday
22:00

Location

online