Anotimpuri – Targ de Produse Handmade

Anotimpuri – Targ de Produse Handmade

Fair Fashion Design Product Design Craft

Love is in the air!… ­čĺľ

Asocia╚Ťia Anonymo Muza v─â invit─â la cel mai important eveniment de shopping urban si alternativ al ├«nceputului de prim─âvar─â. La Impact Hub Universitate (str. Tudor Arghezi 8-10) ├«ntre 22 – 23 februarie orele 10,00 – 19,00, ve╚Ťi g─âsi atmosfera perfect─â pentru un week-end memorabil.

40 de branduri #madeinromania

Cele mai creative #branduri handmade, din Bucure╚Öti ╚Öi din ╚Ťar─â au preg─âtit noi colec╚Ťii de haine, bijuterii, accesorii ├«n serie limitat─â sau unicat. Odat─â cu schimbarea anotimpurilor, este momentul pentru o schimbare ╚Öi ├«n garderob─â. Prim─âvara ├«nseamn─â rena╚Ötere, explozie de via╚Ť─â ╚Öi culoare.
Este momentul potrivit pentru a g─âsi cadouri ╚Öi a le oferi jum─ât─â╚Ťii tale sau celor dragi de #Dragobete, de #Marti╚Öor sau de… Ziua Femeii.
╚śi pentru c─â am promis un eveniment grandios nu vor lipsi hainu╚Ťele pentru copii, jucarii, c─âr╚Ťi, m─âr╚Ťi╚Öoare, cosmetice, produse din miere natural─â sau cafea, pr─âjituri clasice sau vegane, lum├ón─âri parfumate.
La Anotimpuri avem mâncare gourmet în cadrul bistroului, bere artizanală, muzică bună, concerte, tombolă cu premii surpriză.
Sâmbătă între orele 16,00-17,00, concert #RoxanaBudeanu

Premiile cele mari vor consta în:
– Cin─â romantic─â ├«n doi la LollyPoP (Bulevardul Decebal Nr.13, Bucure╚Öti)
– invita╚Ťie pentru 2 persoane la Teatrul de Comedie

Intrarea este liber─â!

Evenimentul are ca scop promovarea artizanilor, designerilor si artistilor plastici, strangerea de fonduri pentru realizarea proiectelor asociatiei conf. statutului.

Am pregatit o surpriza si pentru expozanti, o tombola la care castigatorii vor avea un loc gratuit la urmatorul nostru targ din luna mai, sau o invitatie de 2 persoane la teatru pentru o seara magica (de restu’ va ocupati voi! :).

Host

Anonymo Muza

Date & time

From:
22nd Feb, Saturday
10:00

To:
23rd Feb, Sunday
19:00

Location

Impact Hub Bucharest (Universitate), str. Tudor Arghezi nr. 8-10, Bucuresti, Romania