Atelier de caligrafie artistică

Atelier de caligrafie artistică

Workshop Typography Craft

Vino să descoperi caligrafia ca modalitate de expresie artistică!

Atelierul de weekend de caligrafie artistică este un exercițiu intensiv, care pornește de la diverse scrieri vechi ale alfabetului latin, provocând limitele creativității și ale imaginației.
Este o sesiune de lucru potrivită pentru cursanți, atât la nivel începător cât și intermediar, dedicată tehnicilor de lucru compuse, în care vom lucra alternativ forma literelor, spațierea, mărimea, luând în considerare posibilitatea împletirii acestora în forma lor lizibilă și abstractă. Rezultatul va fi o lucrare în tuș și acuarela, pe hârtie manuală, înrămată, gata de luat acasă.

Atelierul se desfășoară sâmbătă, 7 decembrie între orele 10.30-14.30. Vârsta minimă pentru participare este de 15 ani.

Costuri:
249 lei/persoană.
Prețul include toate materialele de lucru și rama pentru lucrarea finală.

Coordonator:
Cristina Mocan, text artist si designer textil, cu o experiență de peste 5 ani în coordonarea de activități și workshop-uri pentru cei pasionați de arta scrisului frumos. Activitatea sa constă într-o abordare a scrisului de mână din perspectiva explorării interioare și găsirea unei expresii artistice personale.

Atelierul se desfășoară pe str. Dobrogeanu Gherea nr. 14A.

Numărul de locuri este limitat la 10. Pentru înscriere completează formularulhttps://forms.gle/hZRhrQXSJEf6zcsk9 și ulterior primești prin email detalii despre plată.

Host

Scoala de Arta ReCreativ

Date & time

From:
7th Dec, Saturday
10:30

To:
7th Dec, Saturday
14:30

Location

Scoala de Arta ReCreativ, str. Dobrogeanu Gherea nr. 14A, Cluj-Napoca, Romania