Atelier de creație 3D

Atelier de creație 3D

Workshop 3D

Acest atelier se adreseaza tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani și își dorește să le deschidă ‘apetitul’ pentru arhitectură și design.

Pentru a putea participa la acest event trebuie să pregătești următoarele:

  • Laptop și mouse cu scroll
  • Sketch-up – Software instalat
  • Dacă ai probleme cu instalarea sau întrebări scrie-ne pe pagina evenimentului sau într-un mesaj privat
  • 200 RON – taxa de participare, care se plătește când ajungi la eveniment (Dacă consideri că acest atelier nu are nici o valoare pentru tine îți putem da această taxă înapoi.)

Completand această înscriere îți vei rezerva loc la eveniment. Locurile sunt limitate. Așadar dacă afli între timp că nu poți participa te rugăm să îți anulezi rezervarea pentru a putea permite altcuiva să participe.

Te așteptăm cu drag!

Acord de GDPR: Completarea acestei înscrieri cu datele personale este considerat, conform reglementărilor GDPR, consimțământul în scris pentru a putea folosi datele dumneavoastră personale. Toate datele cu caracter personal furnizate prin completarea formularului vor fi folosite doar în temeiul legal al organizării acestui program. Înscrierea la acest eveniment presupune că sunteți de acord cu folosirea datelor cu caracter personal în modul menționat mai sus.

Host

Drawing rocks

Date & time

From:
12th Apr, Friday
15:00

To:
12th Apr, Friday
19:00

Location

Hub 932, str. Spinți nr. 18, Iași, Romania