Better PowerPoint Slides Design & Visual Data Online Masterclass

Better PowerPoint Slides Design & Visual Data Online Masterclass

Online Workshop Visual Design

Pe 30 septembrie, între orele 10:00-16:00, Institutul de Marketing organizează masterclass-ul online „Better PowerPoint Slides Design & Visual Data”, susținut de Andrei Dinulescu.
🔜 https://institutuldemarketing.ro/better-powerpoint-slides-design-visual-data-masterclass/

📌 CUM VĂ AJUTĂ

𝐌𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐜𝐥𝐚𝐬𝐬-𝐮𝐥 𝐏𝐏𝐓 𝐒𝐥𝐢𝐝𝐞𝐬 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧 & 𝐕𝐢𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐃𝐚𝐭𝐚 vă ajută să concepeți prezentări cu acel factor WOW, generând în același timp engagement din partea participanților. Astfel, nu sunteți doar inspirați și aflați instrumente și metode noi și avansate de design de slide-uri și animație, ci veți învăța și surprinzător de rapid cum pot fi vizualizate ușor ideile, astfel încât mesajul să poată fi cristalizat, înțeles, transmis și reținut mai rapid.

Veți fi ghidați de un trainer, practician de marketing cu experienţă în companii cum ar fi Vodafone, Orange, Toyota sau MoneyGram și Visual Ambassador experimentat, care a pregătit și livrat, în ultimii 20 de ani, sute de prezentări către companii și organizații din toată lumea.

📌 CUI SE ADRESAZĂ

PPT Slides Design & Visual Data se adresează tuturor celor care doresc să descopere un mod eficient și original de a pregăti prezentări de impact, folosind cele mai noi tehnici şi instrumente.

📌 STRUCTURA CURSULUI

Workshop-ul este livrat online și durează 4 ore:
•𝐖𝐞𝐥𝐜𝐨𝐦𝐞 & 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨
• Structură 𝐬𝐥𝐢𝐝𝐞-𝐮𝐫𝐢: variante de bază și combinații
• 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧: paletă culori, background, forme, layers și containers, text și font-uri
• 𝐈𝐧𝐬𝐞𝐫𝐭𝐬: imagini, filme, iconițe, semne, diagrame și desene de mână
• 𝐀𝐧𝐢𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐞 elemente și slide-uri
• 𝐕𝐢𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐝𝐚𝐭𝐚: diferite moduri surprinzătoare de a prezenta datele
• 𝐑𝐞𝐬𝐮𝐫𝐬𝐞 𝐬̦𝐢 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞
• 𝐖𝐫𝐚𝐩-𝐮𝐩 & 𝐐&𝐀

Participanții la workshop posedă deja cunoștințe de bază în lucrul cu PowerPoint-ul și vor avea aplicația instalată pe laptop, împreuna cu aplicația Zoom (platformă de video conferencing), pentru a putea beneficia din plin de partea practică și interactivă.

⚫ 𝟏𝟐𝟓 𝐄𝐮𝐫𝐨 + 𝐓𝐕𝐀
⚫ Pret special alumni Institutul de Marketing: 𝟗𝟓 𝐄𝐮𝐫𝐨 +𝐓𝐕𝐀

Andrei Dinulescu este facilitator și trainer specializat în Visual & Design Thinking, Lean, Six Sigma și Agile. În cei peste 15 ani de experiență în Marketing, Sales și Customer Service, a lucrat în companii precum Orange, Toyota, MoneyGram sau Henkel, în diverse roluri locale sau regionale în Europa și Middle East.

📧 Detalii și înscrieri la info@institutuldemarketing.ro

Host

Institutul de Marketing

Date & time

From:
30th Sep, Wednesday
10:00

To:
30th Sep, Wednesday
16:00

Location

online