Bounty Fair – eveniment de shopping creativ

Bounty Fair – eveniment de shopping creativ

Fair Fashion Design Industrial Design Product Design Craft

Măsurile necesare împotriva răspândirii COVID-19 nu permit, momentan, organizarea evenimentelor în spații închise. Așteptăm, cuminți, să ne reîntâlnim atunci când va fi posibil. Între timp, nu uita să-ți susții creatorii preferați, care au nevoie de tine acum mai mult ca oricând.

La următorul Bounty Fair:

Te așteptăm într-un spațiu relaxant să croim împreună o plasă de sprijin pentru designul românesc. Alege lucruri cu care să-ți înveselești casa, piese vestimentare pentru garderobe de durată și gustă mâncare sănătoasă și băuturi artizanale.

Ce găsești?

  • haine de iubit în noul sezon, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi;
  • bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus;
  • produse de îngrijire și bunătăți fără nicio vină în cele mai neașteptate combinații, direct din natură;
  • bucurii pentru cei mici sau pentru copilul din tine, de la hăinuțe la jucării și multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești;
  • obiecte de design pentru un acasă mai românesc și mai de atmosferă;

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care au nevoie de susținerea ta pentru a continua. La fiecare ediție suntem în căutare de noi talente, așa că dacă te încadrezi sau cunoști pe cineva pe care crezi că ar trebui să-l cunoaștem cu toții, scrie-ne!

Bounty Fair înseamnă o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului:

Simbolul mărțișorului este esența a ceea ce reprezintă primăvara, așa că îl sărbătorim în prag de luna lui Marte la Bounty Mărțișor (înainte de 1 martie)

Tot primăvara se întâmplă Bounty Spring O’Clock, care celebrează regenerarea naturii și frumusețea timpului personal (aprilie)

Vara ne adăpostim La umbra târgului, ne legănăm în hamace și mâncăm înghețată (iunie / iulie)

Toamna ne alinăm melancolia cu muzică în grădină, pulovere groase și artă pentru toate gusturile la Septembriadă (septembrie, mai trebuia să spunem? 🙂 )

De Crăciun, ne strângem Înăuntru și ne înconjurăm de cadouri minunate pentru cei dragi, ceai cald și mâncare bună (decembrie).

Bounty Fair a ajuns la ediția #48 – 5 ani de evenimente creative!

Host

Bounty Fair

Date & time

From:
12th Jun, Saturday
10:00

To:
13th Jun, Sunday
20:00

Location

Bounty Fair, str. Dionisie Lupu nr. 46, Bucuresti, Romania