Bounty Fair: Spring o’ Clock

Bounty Fair: Spring o’ Clock

Fair Fashion Design Product Design Craft

Gather up, it’s almost Spring o’Clock!

Când natura-i în splendoare, artiștii români fac picnic de creații proaspete la Casa Universitarilor, iar tu ești invitat să le culegi pe cele mai inedite.

Pentru toate clipele pe care vrei să le încetinești în vacanța ta de primăvară, ti-am pregătit detalii de care să te bucuri fără ceas, ca un veritabil îndrăgostit de frumos. Indiferent cu cine alegi să vii, prieteni, iubiți, surori sau copii, în experiența ta de shopping nu e loc de plictis, așa că așteaptă-te să fii inspirat la tot pasul.

Ce găsești la Spring o’Clock ?

  • haine de iubit în noul sezon, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi
  • bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus
  • produse de îngrijire și bunățăți fără nicio vină în cele mai neașteptate combinații, direct din natură
  • bucurii pentru cei mici sau pentru copilul din tine, de la hăinuțe la jucării și multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești
  • obiecte de design pentru un acasă mai românesc și mai de atmosferă

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care trec de preselecție și care au nevoie de susținerea ta pentru a continua. La fiecare ediție suntem în căutare de noi talente așa că dacă te încadrezi sau cunoști pe cineva pe care crezi că ar trebui să-l cunoaștem cu toții, scrie-ne !

FUN & Refreshing time printre picături de shopping

zonă de relaxare, zonă gourmet și o zonă de arts&crafts unde copiii au ocazia să cunoască oameni creativi și să le încerce tehnicile –

Ți-am povestit cât de uimitoare e Casa Universitarilor ? Nu, pentru că asta trebuie să vezi cu ochii tăi ジ

Spring o’Clock face parte dintr-o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului de Bounty Fair, alături de La umbra târgului, Septembriada, Înăuntru și Bounty Mărțișor.

Bounty Fair a ajuns la ediția #53 – 6 ani de evenimente creative !

Spring o’Clock

16-17 aprilie (orele 10-20)

Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46)

intrare – 10 lei/gratuit pentru copii (20% din suma încasată va merge către o cauză caritabilă, NU include participarea la ateliere)

Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc, din partea brandurilor participante. Odată cu participarea la acest eveniment îți exprimi acordul de a apărea în materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia. În cadrul acestui eveniment se vor respecta măsurile sanitare în vigoare la data respectivă.

Ne vedem acolo !

Host

Bounty Fair

Date & time

From:
4th Jun, Saturday
10:00

To:
5th Jun, Sunday
20:00

Location

Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu nr. 46, Bucuresti, Romania