Bounty Mărțișor

Bounty Mărțișor

Fair Fashion Design Product Design Industrial Design Craft

La Bounty Fair iubim tradițiile, în special pe cele care au puterea de a renaște într-o lumină nouă. Pe 26 și 27 februarie, 60 de creatori și mici producători români atent selectați ne vor arăta noi moduri de a ne spune unii altora că primăvara e aici. Este ceea ce noi numim “weekendul cu soare în piept”, cel în care vă așteptăm să ne bucurăm împreună de experiența revigorantă a mărțișorului imaginat de artiști.

Ce găsești la Bounty Mărțișor?

  • haine de iubit în noul sezon, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi;
  • bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus;
  • produse de îngrijire și bunățăți fără nicio vină în cele mai neașteptate combinații, direct din natură;
  • multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești;
  • obiecte de design pentru un acasă mai românesc și mai de atmosferă;

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care trec de preselecție și care au nevoie de susținerea ta pentru a continua. La fiecare ediție suntem în căutare de noi talente așa că dacă te încadrezi sau cunoști pe cineva pe care crezi că ar trebui să-l cunoaștem cu toții, scrie-ne!

”Bounty Mărțișor” face parte dintr-o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului de Bounty Fair, alături de ■Spring O’Clock, ■La Umbra Târgului, ■Septembriada și ■Înăuntru

BOUNTY MĂRȚIȘOR

26-27 feb.(10-20)

Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46) Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare – 10 lei/gratuit pentru copii (20% din suma încasată va merge către o cauză caritabilă, NU include participarea la ateliere)

Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc, din partea brandurilor participante.

Odată cu participarea la acest eveniment îți exprimi acordul de a apărea în materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia.

Măsuri sanitare

Vom fi cât de în siguranță se poate chiar dacă suntem înăuntru, cu limită de vizitatori pe intervale orare, obligativitatea certificatului verde fizic sau digital și purtarea corectă, fără excepții, a măștii de protecție.

Ne vedem acolo!

Host

Bounty Fair

Date & time

From:
26th Feb, Saturday
10:00

To:
27th Feb, Sunday
20:00

Location

Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu nr. 46, Bucuresti, Romania