Bucharest ART Exhibition

Bucharest ART Exhibition

Exhibition Fashion Design Product Design Arts

Bijuterie contemporana, pictura, sculptura, fotografie si design vestimentar vor straluci in atentia publicului intre 3-5 decembrie 2021 orele 12,00-20,00 in Sala Regina Maria – Athenee Palace Hilton (str. Episcopiei nr. 1-3).

In deschiderea evenimentului incepand cu orele 17,00 Gabi Stanescu, compozitor si violonist va sustine un concert. Tempus fugit, tema evenimentului din acest an ne invita la o retrospectie a evolutiei artelor vizuale. Evolutia fiecarei opere a fost determinata de o schimbare majora a conceptiei artistului asupra realitatilor inconjuratoare.

In sectia „Bijuterie Contemporana” veti admira operele lucrate in rasina, argint, aur sau platina ale maestrilor bijutieri, absolventi Assamblage – Institutul de Arta si Design. Dupa un periplu prin galeriile de arta din Europa (Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, etc.) in calitate de expozanti, artistii bijutieri se reintorc in Bucuresti pentru a expune in cadrul evenimentului Bucharest Art Exhibition organizat de ONG Anonymo Muza si Madame Sophie.

Pentru ca tema evenimentul este timpul, cum am putea sa il masuram mai bine decat cu un ceas?

Augustin Matei, invitat de marca, va expune o colectie de ceasuri de lux, ce a facut celebra Romania peste hotare in materie de bijuterie.

Expozitia de fotografie semnata de AnaMaria Kovalciuc, despre Vulcanii Noroiosi, isi propune sa promoveze Romania turistica, locuri mai putin mediatizate si vizitate dar a caror frumusete si importanta sunt inegalabile.

In sectia pictura veti putea admira lucrari abstracte, expresioniste semnate Iulia Paun.

Accesul se face GRATUIT.

Accesul se face pe baza de certificat verde. Participantii la evenimentul Bucharest ART Exhibition vor respecta reglementările in vigoare și isi vor asuma riscurile ce rezultă în urma participării la eveniment de către toţi cei implicați: public, participanți, organizator.

Prin participarea la Bucharest Art Exhibition va dati acordul de a aparea in materialele foto/video/audio pe platformele noastre de socializare – Anonymo Muza/Madame Sophie (Facebook si Instagram), pe site-urile web – www.anonymomuza.ro / www.madamesophie.ro cat si pe canalele partenerilor nostri. Materialele NU vor fi sterse, vor ramane pe canalele noastre multimedia, intrucat sunt folosite pentru promovarea evenimentului Bucharest Art Exhibition.

Sponsor: Cremola, Heidi

Host

Anonymo Muza + Madame Sophie

Date & time

From:
3rd Dec, Friday
12:00

To:
5th Dec, Sunday
20:00

Location

Athenee Palace Hilton Bucharest, str. Episcopiei nr. 1-3, Sector 1, Bucuresti, Romania