Bucharest Street Art Festival

Bucharest Street Art Festival

Festival Cross Disciplinary Design Graphic Design

Unii îl numesc ,,rebranding’’. Nouă ne place să spunem că lucrurile își urmează evoluția normală .

Dragostea noastră pentru stickere rămâne neschimbată și acestea își vor avea în continuare locul lor în eveniment, mulțumită artiștilor care răspund apelului nostru în fiecare an și ne trimit zeci de mii de stickere. Ei ne oferă mijloacele prin care ,,bombardăm’’ Bucureștiul cu această formă alternativă de exprimare, iar asta stă la fundația acestei mișcări.
Arta alternativă se manifestă în forme diverse, de aceea prin pasiunea noastră îmbrațișăm multitudinea mediilor de exprimare din cultura urbană, schimbând viziuni asupra modului în care ne exprimăm și ce dorim să realizăm pe viitor . Alternative Bucharest dezvăluie un nou proiect în activitatea sa: de la stickere si paste-up-uri la instalații și caligrafie urbană, la graffiti și murale, cu dragoste pentru arta neconveníonală, în toate formele ei.

Bucharest Stickerz Fest devine Bucharest Street Art Festival.

Ne propunem să ducem evenimentul un pas mai departe ( deși uneori se simte ca mai mulți pași, care ne ajută să evoluăm de la o ediție la alta), să ajungem la un public cât mai larg prin parteneriate cu institute culturale române sau străine, să încurajăm din ce în ce mai mulți artiști să ia parte la această mișcare și încercând să schimbăm Bucureștiul cu pași mici dar siguri spre un oraș cu intervenții Street Art făcute cu respect pentru spațiul public.

Host

Alternative Bucharest + Bucharest Street Art Festival

Date & time

From:
11th May, Saturday
14:00

To:
19th May, Sunday
22:00

Location

Combinatul Fondului Plastic, str. Baiculesti nr. 29, Bucuresti, Romania