Calatoria lui Bogdan Doinea cu DT catre Sr. Product Manager la Miro

Calatoria lui Bogdan Doinea cu DT catre Sr. Product Manager la Miro

Talk Design Thinking Digital Product Design

Dragi creatori de viitor,

Suntem super-incantati sa va anuntam ca pe 11 ianuarie il avem invitat pe Bogdan Doinea, Senior Product Manager la Miro.

Pe Bogdan l-am intalnit acum multi ani intr-un atelier care intre timp a devenit legendar. Bogdan este unul dintre cei care au facut acel moment special.

Bogdan este la baza inginer. So watch out! Pornim de la tehnologie. Cand l-am cunoscut avea deja un rol de Product la Cisco. Insa Bogdan cauta ceva care sa il inspire si sa ii stimuleze evolutia. Asa a ajuns la design thinking. Moment despre care el ne va spune ca a contribuit semnificativ la calatoria lui de integrare a perspectivei de inginer / techie cu cea de product manager. Bogdan a inceput atunci o calatorie: imbinand organic principii si practici de design thinking cu tehnologia si obiectivele de business in dezvoltarea de produse tech. Calatoria lui a ajuns acum la Miro, produs prin care Bogdan are impact in viata noastra a celor care folosim Miro in proiectele noastre.

Despre aceasta calatorie l-am invitat sa ne vorbeasca si despre cum lucreaza cu principii de design thinking in rolul de Product la Miro, una dintre cele mai “hot” companii de tech din lume in acest moment.

Asa ca, daca sunteti oameni de produs, ingineri, designeri, uxeri, techpreneurs si techlovers sau orice in between va asteptam cu mare drag sa conversam cu Bogdan.

Pana atunci sarbatori line si pline va dorim!

Ciao, Dragos

ps: Evenimentul va fi online, dar vom da mai multe detalii despre platforma pe care il vom organiza la inceputul anului.

https://www.meetup.com/Design-Thinking-Bucharest/events/282116323/

Host

Design Thinking Romania

Date & time

From:
11th Jan, Tuesday
18:30

To:
11th Jan, Tuesday
20:30

Location

online