Call for artists LEAF (Limited Edition Art Fair)

Call for artists LEAF (Limited Edition Art Fair)

Call for artists Cross Disciplinary Design Craft

Call for artists LEAF (Limited Edition Art Fair) – până pe 1 septembrie 2023.

LEAF (Limited Edition Art Fair) este un festival de artă în serie limitată, ce își propune să prezinte publicului serii mici de lucrări de artă realizate prin cianotipie, serigrafie, colaj, gravură, fotografie analog, daguerotipie, grafică, monotip, print, lucrări originale sau copii personale inspirate de opere celebre, toate cu prețuri accesibile, pentru toți iubitorii și colecționarii de artă.

LEAF (Limited Edition Art Fair) se va desfășura între 22 – 24 septembrie la Kraft Market și este organizat de Celula de Artă și Săfițicuminți.

Înscrieri până pe 1 septembrie aici: https://tinyurl.com/InscrieriLEAF.

Celula de Artă este un proiect cultural independent, născut din dorința de a promova creatorii de artă contemporană și încurajează dezvoltarea de noi forme de expresie artistică accesibilă în orice context, pentru a interacționa cu un public nou, cu care creează un dialog liber, direct și nonconformist.

Elementul inedit pe care l-a adus Celula de Artă a fost accesul nemediat la lucrări de artă contemporană în spațiile de expunere neconvenționale, la ore la care galeriile clasice sunt închise. Asumându-și pariuri, cei mai mulți expozanți ai “Celulelor” sunt studenți sau absolvenți ai UNARTE, precum și creatori fără o pregătire formală. De la bun început, misiunea Celulei de Artă a fost să sprijine talentele emergente iar unii dintre artiștii expuși au devenit, între timp, nume sonore pe scena artei contemporane din România. Criteriul principal în trierea proiectelor este curajul și privilegiate sunt jocul, experimentul, prospețimea și actualitatea temelor abordate.

Săfițicuminți este un proiect ce vrea să ofere artiștilor o voce colectivă, legitimă și internațională, menită să reaprindă creativitatea societății. Săfițicuminți dorește să încurajeze inovația și să ofere oportunități de comunicare, creație și evoluție culturală.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Spotmedia, IQads, Zile și Nopți, B365.ro, Happ.ro, Cărturești, Curatorial, Propagarta, Revista Golan, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, The Institute, Zeppelin, Modernism, PRwave, Gonext, Bookblog, 4arte, Empower Artists, Iqool, Munteanu, SMARK.

Host

Săfițicuminți + Celula de Artă + Kraft Market

Date & time

From:
1st Sep, Friday
23:59

To:
1st Sep, Friday
23:59

Location

online