Call for projects RDW Exhibition 2024!

Call for projects RDW Exhibition 2024!

Call for artists Architectural Design Interior Design Graphic Design Product Design Fashion Design Illustration

Deadline înscrieri: 3 noiembrie 2023

Categorii înscriere: Arhitectură / Design Interior / Design Grafic / Design de Produs / Design Vestimentar / Ilustrație.

Înscrierea proiectelor se face completând formularul de înscriere de aici.

Regulamentul de participare, pe care vă invităm să-l parcurgeți înainte de completarea formularului, poate fi accesat aici

RDW Exhibition promovează an de an profesioniștii industriilor creative locale prin oferirea unui context în care aceștia să-și prezinte cele mai recente proiecte, atât către colegii de breaslă, cât și către publicul larg.

Designerii și arhitecții români sunt invitați să înscrie proiecte realizate în ultimul an într-una dintre cele șase categorii ale expoziției: Arhitectură, Design Interior, Design Grafic, Design de Produs, Design Vestimentar și Ilustrație. Termenul limită până la care pot fi înscrise proiecte este 3 noiembrie 2023. 

Continuând demersul început anul trecut, de a strânge și promova cât mai multe proiecte bune, validate de reprezentanți ai industriilor din care fac parte, formatul RDW Exhibition adună în procesul de selecție de anul acesta peste 150 de specialiști locali, reuniți în RDW Community, alături de șase echipe de curatori locali și internaționali. RDW Community se compune anual din participanții ediției anterioare a festivalului, alături de autorii proiectelor prezentate în arhiva online de portofolii a aceleiași ediții.

Intenția întregului demers este de a conecta cât mai mulți specialiști cu scena actuală de arhitectură și design din România și de a crește împreună standardele proiectelor locale. Atât membrii RDW community, cât și echipele de curatori, se modifică an de an, asigurând o viziune nouă fiecărei ediții a festivalului.  

Procesul de selecție are două etape: într-o primă etapă, specialiștii reuniți în RDW Community vor valida proiectele înscrise, formând o bază de selecție din care curatorii ediției vor alege, în etapa a doua, participanții la expoziția fizică din perioada 24 mai – 2 iunie, din București. 

Proiectele votate de RDW Community vor fi promovate pe tot parcursul anului pe romaniandesignweek.ro și pe canalele online de comunicare ale Romanian Design Week și The Institute. 

Mai multe detalii despre membrii RDW Community și curatorii ediției 2024, în curând pe: websiteFacebook și Instagram.

Host

Romanian Design Week + The Institute

Date & time

From:
3rd Nov, Friday
23:59

To:
3rd Nov, Friday
23:59

Location

online