Cluj Design Days / HOME exhibition

Cluj Design Days / HOME exhibition

Exhibition Industrial Design Fashion Design Product Design

Cluj Design Days / HOME exhibition◦ expoziție de design aniversară ◦

 5 ANI de Cluj Design Days

 30 octombrie – 8 noiembrie 2020 ONLINE visit

13 – 22 noiembrie 2020 @ Timișoara Design Days / HOME exhibition – BASTION

Acesta este un an al schimbării. Trecem prin tranziția către un nou mod de a trăi. Cum va arăta această nouă lume… încă nu știm, dar rolul designerilor este de a încerca să răspundă la aceste incertitudini. În această tranziție, scopul designerului este să exploreze soluții alternative printr-o gândire laterală, creativă și umanistă.

Expoziția Cluj Design Days 2020 este despre ACASĂ, locul în care ne-am petrecut cu toții majoritatea timpului în acest an; o expoziție curatoriată cu obiectele care ne conturează tabieturile, activitățile și anumite ipostaze de relaxare.

Anul acesta ne-am propus să explorăm obiectele de design special concepute pentru a crește starea de confort si wellbeing în casă. Este o situație inedită în care trebuie să găsim soluții de entertainment și de ocupat timpul în propriile noastre spații. O perioadă în care căutăm soluții inovative de a ne contura confortul de acasă mai mult ca niciodată.

În același timp, expoziția ‘HOME’ explorează felul în care situația actuală a conturat creativitatea designerilor autohtoni și modul în care creațiile lor s-au metamorfozat într-o perioadă cu totul unică și particulară din viețile noastre.

Online #staytuned

30 octombrie, ora 19:00 – 8 noiembrie 2020

__________________

Expoziția Cluj Design Days se mută în perioada 13 – 22 noiembrie 2020 la Timișoara Design Days în Bastionul Maria Theresia.

__________________

Cluj Design Days este o platformă de promovare, expunere şi vânzare ale creaţiilor designerilor autohtoni înființată în 2015. Cluj Design Days / at HOME este cel de-al 16-lea eveniment Cluj Design Days, anul acesta sărbătorind 5 ANI de activăți creative.

__________________

Parteneri: Timișoara Design Days, Casa TIFF, Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

Parteneri media: The Institute, Revista Atelierul, Igloo media, Designist.ro, Magic FM Romania, EBS Radio, Daisler Print House

Host

Cluj Design Days

Date & time

From:
30th Oct, Friday
19:00

To:
8th Nov, Sunday
23:59

Location

online