Coexistence

Coexistence

Talk Branding Graphic Design Visual Design

*Toate locurile au fost ocupate*

Un brand nu este doar un nume sonor, care poate spune totul despre el printr-un singur cuvânt, nu este doar istoria sa și oamenii din spatele lui. Este rezultatul unei relații, prea puțin dezbătute în spațiul public, dar mult încercată de provocări care, în final, pot ajunge să clatine din temelii sau dimpotrivă, să cimenteze identitatea acestuia în mintea publicului țintă.
Coexistence 2 readuce în vizor necesitatea unui guideline atunci când vine vorba despre regulile de conviețuire dintre un brand, agenția care îl reprezintă și creatorul de conținut, raportat la consumatorul final.
Care sunt așteptările fiecărei părți în lansarea si derularea unei noi campanii? Cât de mult contează modul în care se transmite mesajul? Dar mijloacele de comunicare? Cine este și ce face un creator de conținut? Există bune practici în crearea de conținut?

5 agentii de PR și 5 creatori de conținut vor aborda, într-o discuție moderată de Iulia Ionescu și Adrian Dan, părtile bune și cele mai puțin bune, cele știute și cele mai puțin știute despre modul în care structurile responsabile de imaginea unui brand pot coabita într-un mod creativ.

Vor participa la dialog:
Andreea Enache @andreea.enachee ;
Ioana Visanescu @ioanavisanescu ;
Lavinia Ioana @laviniaaioana ;
Don Alexandru @alexandrudon ;
Lucian Popescu @lucianpopescu
Silvia TeodorescuZaga Brand ;
Oana VoicuCreative Ideas ;
Raluca ZamfirRanevents Comm ;
Marina ConstandaGolin;
Mih LovinLe Squad

Vă așteptam joi, 7 martie de la ora 18:30 la Sensio Living.

Noul spațiu Sensio Living reunește și o cafenea-concept store și birourile Sensio. Un loc în care îți va face plăcere să te inspiri pentru acasă, să lucrezi, să participi la un workshop sau pur și simplu să te relaxezi.
Mysterium este mai mult decât o colecție de vinuri exclusiviste. Este, înainte de toate, o poveste în care totul pornește, așa cum sugerează și numele, de la provocarea de a afla misterul vinurilor, de a le desluși tainele.
#creatorswillcreate

Host

Sensio Living

Date & time

From:
7th Mar, Thursday
18:30

To:
7th Mar, Thursday
21:30

Location

Sensio Living, Calea Floreasca nr. 212, 014472 Bucuresti, Romania