Commercial Design – Caracterul Inedit VS Familiar

Commercial Design – Caracterul Inedit VS Familiar

Talk Interior Design Architectural Design

Spatiile comerciale sunt locurile unde ne petrecem jumatate din timpul nostru zilnic, fie ca vorbim despre locul de munca, un restaurant, o cafenea sau spatiul unde ne petrecem timpul liber cu prietenii, acestea trebuie sa ofere o atmosfera atractiva si memorabila.

Un mix de elemente de familiaritate genereaza un spatiul indeajuns de prietenos pentru al explora dar totodata experientele resimtite de utilizator sunt multiple si sunt oferite de acele aspecte neasteptate si inedite ale spatiului.

Codruta Ghiran, Arhitect, Designer de Interior si trainer Atelierele ILBAH te invita la conferinta Commercial Design – Caracterul Inedit VS Familiar, in cadrul targului BIFE-SIM 2019 pentru a afla cum amenajam un spatiu comercial pentru a oferi o experienta inedita cu elemente familiare.

Vrei sa participi la acest Workshop? Iata care sunt pasii de urmat pentru inscriere:

  1. Rezerva-ti un loc la acest Workshop apasand pe butonul “REGISTER”
  2. Pentru a confirma alegerea facuta, apasa pe “CHECKOUT”
  3. Completeaza formularul si apasa pe “COMPLETE REGISTRATION” (campurile marcate cu * sunt obligatorii)

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul BIFE SIM 2019. Workshopurile sunt gratuite,Accesul in cadrul BIFE SIM 2019 presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Atentie! Dupa completarea formularului trebuie sa primesti pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile Workshop-ului la care te-ai inscris. Workshop-urile sunt gratuite, dar accesul in cadrul BIFE SIM presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Important! Avand in vedere ca accesul este gratuit si locurile sunt limitate, va rugam ca in cazul in care nu mai puteti ajunge la vreunul din evenimentele la care v-ati inscris sa ne anuntati pentru a anula biletul, pentru a oferi astfel sansa altor participanti sa se inscrie.

Inscrierile sunt nominale. Varsta minima: 16 ani.

Te poti inscrie la mai multe Workshopuri organizate in cadrul BIFE SIM 2019, insa te rugam sa fie din categorii diferite.

Alte informatii? La pr@ateliereleilbah.ro sau +40729397806.

Host

Atelierele ILBAH

Date & time

From:
15th Sep, Sunday
12:00

To:
15th Sep, Sunday
14:00

Location

Romexpo, Sala Titulescu, Bulevardul Marasti nr. 65-67, Bucuresti, Romania