Conferința de Design 2019

Conferința de Design 2019

Conference Architectural Design

Pe 14 septembrie 2019, la ROMEXPO, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Conferinței de Design. Specialiști din domeniu vor dezbate subiecte de interes privind design-ul spațiilor de LOCUIT și al spațiilor PUBLICE. Cele 3 paneluri de discuție sunt: Utilizarea și optimizarea spațiului de LOCUIT, Utilizarea și optimizarea spațiului PUBLIC și Sociologia locuirii.

Organizată de Centrul Expozițional ROMEXPO București, împreună cu magazinul de design românesc Dizainăr și Revista Atelierul (promotori ai industriilor creative), Conferința de design 2019 are loc în a treia zi a târgului internațional de mobilă BIFE SIM 2019, în Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, în intervalul 11:00 – 14:00.

>> Accesul la conferință se face pe baza unei invitații pe care o puteți obține printr-un mail de înscriere la adresa: corina.radulescu@romexpo.ro, în limita locurilor disponibile.

*Agenda evenimentului este în curs de actualizare. Stay tuned!

___________________

>> Parteneri media: Igloo media, Revista Mobila, Atelierele ILBAH, The Institute, FEEDER.ro, Modernism Punct Ro, Gala Societatii Civile, MisiuneaCasa.ro, Gabi Ralea DIY & Decor, #better, Jurnalul de Afaceri, Antreprenor in Romania.

>> Partener: Coffee 2 Go Romania

Host

Conferinta de Design + Revista Atelierul + Dizainar + BIFE-SIM

Date & time

From:
14th Sep, Saturday
11:00

To:
14th Sep, Saturday
13:00

Location

Romexpo, Bd. Marasti nr. 65-67, sector 1, Bucuresti, Romania