Creativ înainte de cafea #6

Creativ înainte de cafea #6

Meetup Visual Design

O experiență de ascultare și învățare alături de creativi autentici.

Sunt într-un punct în care simt că în industriile creative avem nevoie să auzim povești autentice mai mult ca niciodată. Să exersăm toleranța și empatia. Să lăsăm armele jos și comparațiile la o parte. Să alegem vulnerabilitea în locul zidurilor. Să înlocuim succesul cu bucuria neaoșă. Să ne ascultăm șoaptele venite din interior și să fim blânzi cu noi înșine. Să fim mai mult împreună și mai puțin separat.

Creativ înainte de cafea este o metaforă ascunsă sub forma unui eveniment pe care îl voi pune cap-la-cap de fiecare dată când o să simt că pot să scot o poveste autentică a unui creativ în lume.

La a șasea ediție sărbătorim 1 an de când am dat startul la experiența asta, așa că eu voi fi cea care stă pe scaunul de intervievat, acompaniată de nimeni altul decât Cristian Lupșaeditor DOR. Simt că nu puteam găsi pe cineva mai potrivit să mă ia la întrebări și sunt recunoscătoare că a acceptat invitația. Cu alte cuvinte, împreună vom scoate în lume povestea mea.

Agenda:

  • 3—4 pm: Bem o cafea în tihnă făcută de Dana de la Jassyro și cunoaștem alți creativi din comunitate
  • 4—5+ pm: Fireside chat cu Oana (o discuție de tip interviu moderată de Cristian Lupșa)
  • 6+—8 pm: Mâncăm bunătăți pregătite cu grijă de prietenii de la Convivia, bem un spumant atent ales de Yvona Mardare și mai stăm la povești ca să ne cunoaștem mai bine.

— Oana & echipajul Creativ înainte de cafea

Host

Oana Filip

Date & time

From:
26th Jan, Sunday
15:00

To:
26th Jan, Sunday
20:00

Location

Fab Lab Iasi, str. Randunica nr. 2, Iasi, Romania