Creative Night Talks cu Adina Filculescu

Creative Night Talks cu Adina Filculescu

Talk Visual Design

Moderatoare: Mihaela Ion
Invitată: Adina Filculescu – designer floral, founder @Enrose
Premiere live pe FB Revista Atelierul şi pe FB Radio Romania Cultural
Un proiect Revista Atelierul
NE VEDEM IN FIECARE JOI SEARA & follow us for more updates.
www.revista-atelierul.ro

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile pe:

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

Adina Filculescu designer floral, founder enRose

Numele meu este Adina Filculescu. Sunt o antreprenoare entuziastă, care iubește ceea ce face (chiar și după atâta timp), designer floral certificat internațional, wedding planner și trainer pentru workshop-urile de design floral pe care le susțin (când nu e pandemie).

Dorința de a-mi urma pasiunea pentru designul floral m-a condus spre un domeniu minunat. Aici am aflat ce înseamnă să fii alături de oameni în drumul lor spre împlinirea viselor. Inevitabil, am descoperit că organizarea de nunți este una dintre cele mai satisfacătoare activități pe care le-am realizat, întrucât prezintă o serie de provocări, dar și bucurii. Trebuie să fii flexibil față de orice problemă se ivește și să ai mereu în vedere că pentru clienții tăi momentul este …unic – așa că nu vrei să dai greș.

Anul acesta, compania pe care am fondat-o, enRose, a împlinit 12 ani, iar eu, alături de ea celebrez 8 ani ca wedding planner. Să fii organizator de nunți înseamnă să îți asumi responsabilitatea pentru bucuria clienților tăi. Sunt un om pragmatic, care se descurcă foarte bine în situațiile cele mai neașteptate – iar în organizarea unui astfel de eveniment vă asigur că ele sunt destule.

Zâmbetul, căldura și empatia față de dorințele celor doi miri sunt condimente fără de care tot acest proces și-ar pierde din șarm.

Mă găsiți pe www.enrose.ro, un boutique online de flori, cochet și proaspăt, prin intermediul căruia livrăm buchete și aranjamente florale. Și odată cu ele, multe zâmbete si emoții.

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool

Un eveniment Revista Atelierul
contact@revista-atelierul.ro

Host

Revista Atelierul

Date & time

From:
12th Nov, Thursday
21:00

To:
12th Nov, Thursday
22:00

Location

online