Creative Night Talks cu Ana Tudora

Creative Night Talks cu Ana Tudora

Talk Craft

Creative Night Talks
15 octombrie 2020
Moderatoare: Mihaela Ion
Invitată: Ana Tudora – founder Cuki Bags, founder Deliciu Mic
Live pe FB Revista Atelierul şi pe FB Radio Romania Cultural
ora 21.00 (GMT+3)
Un proiect Revista Atelierul

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile pe:
– www.revista-atelierul.ro
– contul nostru de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

>> Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool

Un eveniment Revista Atelierul
contact@revista-atelierul.ro
____
Ana Alexandra Tudora – artist, designer de produs

Sunt ceea ce iubesc şi fac ceea ce simt.
Am pornit la drum cu inima deschisă şi plină de speranţă ca într-o zi visele-mi vor deveni realitate. Am fost atrasă de arta din copilărie, în mod special de modelaj şi desen, iar în urma cu 11-12 ani în timp ce studiam stomatologia, în timpul liber, am început să modelez bijuterii handmade din pastă polimerică. Totul a pornit ca un hobby şi nu pot spune că a fost uşor, dar nici dificil, mai ales că atunci când faci ceea ce îţi place, nu simţi ca munceşti în zadar.

Deliciu Mic a luat naştere în urma cu 9 ani şi reprezintă pasiunea mea pentru dulciuri şi arta, transpusă în figurine, accesorii şi bijuterii lucrate manual din pastă polimerică care, deşi nu sunt comestibile, au un aspect delicios. Mai târziu, am creat gentuţele şi accesoriile Cuki Bags care reprezintă un proiect tare drag mie, dedicat fetelor pofticioase şi nonconformiste care îşi doresc să iasă din tipare completând ţinuta cu o geantă cupcake, felie de tort, tabletă de ciocolată sau îngheţată.

Pentru iubitorii de dulciuri, fashion, handmade şi nu numai, accesoriile Cuki Bags reproduc cele mai apreciate şi îndrăgite preparate de cofetărie.

In spatele poveştii mele se află multe vise adunate încă din copilărie, în care am crezut şi am avut încredere că într-o zi se vor împlini.

Host

Revista Atelierul

Date & time

From:
15th Oct, Thursday
21:00

To:
15th Oct, Thursday
22:00

Location

online