Creative Night Talks cu Cristiana Zgripcea

Creative Night Talks cu Cristiana Zgripcea

Talk Interior Design Architectural Design

Creative Night Talks
10 septembrie 2020
Invitată: arh. Cristiana Zgripcea – Interior Design
Moderatoare: Mihaela Ion
Live pe FB Revista Atelierul & FB Radio România Cultural
ora 21.00 (GMT+3)
Un proiect Revista Atelierul

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

NE VEDEM IN FIECARE JOI SEARA & follow us for more updates.

www.revista-atelierul.ro


Cristiana Zgripcea

Am absolvit Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, secţia arhitectură şi sunt arhitect cu drept de semnatură, membru TNA în Ordinul Arhitecţilor din România. De la sfârşitul anului întâi până imediat după ce am terminat perioada de stagiu, adunaţi în jur de 8 ani de zile, am lucrat ca arhitect pentru una dintre cele mai importante firme de arhitectură din România, firmă în cadrul căreia am avut şansa să proiectez dintre cele mai complexe funcţiuni, cele mai variate geometrii, cele mai provocatoare structuri şi cele mai generoase suprafeţe.

Am fost norocoasă să învăţ “din mers” arhitectura la un nivel foarte înalt, să fac şantiere şi apoi să mă bucur şi de rezultatul punerii în opera a acestora. Cu toată experienţa acumulată, în urma cu peste 5 ani am decis să încerc şi pe cont propriu, să mă alătur comunitaţii din ce în ce mai mari a antreprenorilor şi m-am regăsit total în această ipostază, de atunci mă bucur în fiecare dimineaţă de ceea ce urmează să mă aştepte în ziua ce urmează.

De ce design interior şi nu arhitectură acum? Designul m-a ales pe mine, nu eu pe el. A fost mai uşor să încep cu proiecte mici de amenajări interioare, am ajuns să le iubesc şi să controlez bine tot acest proces ce le implică şi să nu mai pot să renunţ la ele în favoarea arhitecturii clădirilor.
Nu îmi place să spun că nu sunt un designer sau “o decoratoare” cum am mai auzit, eu sunt arhitect şi fac proiectare pură pentru interior. Dincolo de culori şi texturi, proiectele mele cuprind un teanc generos de planşe tehnice de instalaţii şi realizare mobilier, pline de cote şi indicaţii.


Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile pe:


Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, FEEDER.ro, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQooll

Un eveniment Revista Atelierul

contact@revista-atelierul.ro

Host

Revista Atelierul + Asociatia Atelierul de Creatie

Date & time

From:
10th Sep, Thursday
21:00

To:
10th Sep, Thursday
22:00

Location

online