Creative Night Talks cu David Sandu

Creative Night Talks cu David Sandu

Talk Product Design Craft

Creative Night Talks
24 septembrie 2020
Moderatoare: Mihaela Ion
Invitat: David Sandu
Live pe FB Revista Atelierul
ora 21.00 (GMT+3)
Un proiect Revista Atelierul

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

NE VEDEM IN FIECARE JOI SEARA & follow us for more updates.
www.revista-atelierul.ro


Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile pe:


David Sandu este unul dintre primii designeri și promotori ai bijuteriei de autor din România. Născut în 1974 în București într-o familie de artiști, David Sandu își începe drumul de bijutier ca ucenic, la 13 ani, în atelierul maestrului Vlad Gherghiceanu, iar ulterior urmează cursurile Universității Naționale de Artă București. În 2005, își deschide propria galerie de bijuterie de autor, iar în 2010 este desemnat Furnizor al Casei Regale a României. Tot în 2010, pune bazele primei platforme educaționale private din România dedicată în exclusivitate designului de bijuterie – Assamblage – Școala de Bijuterie Contemporană, iar în 2015 fondează Assamblage – Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijtuterie Contemporană, ambele proiecte vizând dezvoltarea și promovarea unei noi generații emergente de autori și designeri autohtoni de bijuterie.


Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, FEEDER.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool

Un eveniment Revista Atelierul
contact@revista-atelierul.ro

Host

Revista Atelierul + Assamblage - Institutul de Arta si Design

Date & time

From:
24th Sep, Thursday
9:00

To:
24th Sep, Thursday
10:00

Location

online