Creative Night Talks cu Mihaela Zamfir

Creative Night Talks cu Mihaela Zamfir

Talk Architectural Design Interior Design

Creative Night Talks
3 septembrie 2020
Live pe FB Revista Atelierul
ora 21.00 (GMT+3)
Invitată: arh. Mihaela Zamfir
Moderatoare: Mihaela Ion

Un proiect Revista Atelierul

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

NE VEDEM IN FIECARE JOI SEARA & follow us for more updates.
www.revista-atelierul.ro

***

Mihaela Zamfir (Grigorescu) (n.1978) este Şef de Lucrări Dr. Arh., Facultatea de Arhitectură, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Bucureşti, România și conduce din 2006 studioul de arhitectură M.M.Z. În 2014 obține titlul de doctor în arhitectură cu teza “Spre o arhitectură a comunităţii- principii interdisciplinare pentru societatea urbană contemporană”.

Este autoarea a peste 150 comunicări la conferinţe naţionale şi internaţionale şi a peste 125 publicații științifice ştiinţifice de arhitectură cu deschidere interdisciplinară, în special cu medicina, psihologia şi sociologia. Până în prezent este membru în 5 proiecte europene interdisciplinare. Are 17 ani de experiență de proiectare, este autoarea a peste 50 locuinţe individuale şi ansambluri rezidenţiale, a realizat peste 40 amenajări de interior pentru locuinţe, apartamente, clinici şi bănci. Are de asemenea 3 ani experienţă în domeniul imobiliar. Este coordonator, formator și lector în cadrul multor conferințe internaționale și naționale.

_____

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pe contul nostru de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

_______

>> Parteneri media: AGERPRESThe InstituteRadio România CulturalMagMob, Modernism Punct Ro, IQads, FEEDER.ro, Munteanu, PRwave, bookblog.roIQool

Un eveniment Revista Atelierul
contact@revista-atelierul.ro

Host

Revista Atelierul + Asociatia Atelierul de Creatie

Date & time

From:
3rd Sep, Thursday
21:00

To:
3rd Sep, Thursday
22:00

Location

online