Creative Night Talks cu Mircea Stoica

Creative Night Talks cu Mircea Stoica

Live stream Product Design Craft

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion– își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

NE VEDEM IN FIECARE JOI SEARA & follow us for more updates.

Invitat: 27 august 2020 – Mircea Stoica – Reprezentanta Messe Frankfurt Romania & Christmasworld

Live pe facebook Revista Atelierul
ora 21.00 (GMT+3)

Christmasworld este una dintre cele mai mari și renumite expoziții de ornamente pentru toate ocaziile festive și prilejurile de bucurie și sărbătoare de peste an: peste 1.000 de expozanți, secțiuni de obiecte decorative, iluminat, ambalaje și ambalare creativă, lumânări și arome, delicatese specifice și aranjamente florale, cărora li se adaugă sesiuni de Best practices și networking pentru cei aproape 45.000 de vizitatori din întreaga lume. În fiecare an se organizează captivante puneri în scenă pentru câte o tematică specială, cu nume sugestiv: de-a lungul anilor am avut ‘Les Sapins de Noël’, ‘Ice Hotel’, ‘Retail BLVD’, ‘Modern By Nature’, ‘Surprise, surprise’. Gazda acestui eveniment notabil este Messe Frankfurt, cel mai mare organizator din lume de târguri și expoziții.

***

Înregistrarea primei ediţii Creative Night Talks, cu Angela Ciobanu este pe pagina de FB Revista Atelierul şi a Radio Romania Cultural.

Parteneri media: AGERPRESThe InstituteRadio România CulturalMagMobModernism Punct RoIQadsFEEDER.roMunteanuPRwavebookblog.roIQool

Un eveniment Revista Atelierul
contact@revista-atelierul.ro

Host

Revista Atelierul + Asociatia Atelierul de Creatie

Date & time

From:
27th Aug, Thursday
21:00

To:
27th Aug, Thursday
22:00

Location

online