Creative Night Talks cu Sergiu Călifar

Creative Night Talks cu Sergiu Călifar

Talk Architectural Design

Moderatoare: Mihaela Ion
Invitat: arh. Sergiu Călifar, founder Pure-Mess Design
Premiere live pe FB Revista Atelierul, pe FB Radio Romania Cultural şi Youtube Revista Atelierul
Un proiect Revista Atelierul
NE VEDEM IN FIECARE JOI SEARA & follow us for more updates.
www.revista-atelierul.ro

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile pe:

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

Sunt Sergiu CĂLIFAR, arhitect de interior și fondatorul firmei și echipei Pure-Mess Design, care încă din anul 2015 aduce creația, forma și culoarea în căminele oamenilor, transformând “o casă” în “acasă” sau, dacă vreți, în “acea casă”!

La baza am studiat urbanismul, dar printr-un ambițios șpagat lumea designului interior m-a atras, captivat și iată-ne cu sute de proiecte la activ și cu tot atât de mulți clienți satisfăcuți.

Designul de interior, din punctul meu de vedere, poate fi catalogat drept un stil de viată, ce mă ajută să pun în aplicare dorințele și nevoile beneficiarilor, chiar și pe cele nedescoperite încă, prin lărgirea viziunii clienților. Unul dintre obiectivele mele principale a fost creșterea calității vieții, folosind un pachet de servicii complex, ce este evidențiat atât prin partea estetică cât și cea funcțională.

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool

Un eveniment Revista Atelierul
contact@revista-atelierul.ro

Host

Revista Atelierul

Date & time

From:
19th Nov, Thursday
21:00

To:
19th Nov, Thursday
22:00

Location

online