Creative Night Talks – sezonul 5, ediţia 6

Creative Night Talks – sezonul 5, ediţia 6

Talk Cross Disciplinary Design

Moderatoare: Mihaela Ion

Speaker: Florina Dascăl, co-fondator al festivalului ZAIN, Creative Director al Neversea Festival

Incepem sezonul de toamnă Creative Night Talks, cu 6 ediţii noi, în fiecare joi seara online pe FB Revista Atelierul, site-ul www.revista-atelierul.ro şi în crossposting cu partenerii proiectului.

Conferinţele online “Creative Night Talks”, curatoriate de Revista Atelierul, propun o abordare multidisciplinară a ceea ce devine un ghid de noi bune practici, în domeniul industriilor creative şi culturale.

Proiect organizat din 2020, de Revista Atelierul si realizat cu sprijinul Ministerul Culturii.

Partener internaţional: Messe Frankfurt

Sponsor: Nicomade.me

Parteneri instituţionali: Depoul de Artă Urbană, #better, Asociaţia Amaze Me, Asociaţia Culturală Metropolis, Casa Artelor- Direcţia Judeţeană de cultură Timiş

Parteneri media: AGERPRES, Radio România Cultural, Radio Tanănana The Institute, Igloo, Propagarta, Zile şi Nopţi, Cărtureşti, feeder.ro, MagMob, Curatorialist, IQads, PRWave, Munteanu, spotmedia.

Revista Atelierul, fondată în 2010, este o platformă activă de promovare online şi offline a industriilor creative şi culturale din România şi din străinătate.

Cu un număr de peste 9, 5 milioane de cititori, în cei 12 ani de activitate am realizat un content de peste 3000 de articole, am promovat peste 1.500 de artişti și designeri de produs si suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil naţionale şi internaţionale.

Host

Revista Atelierul + Asociatia Atelierul de Creatie

Date & time

From:
6th Oct, Thursday
21:00

To:
6th Oct, Thursday
22:00

Location

online