Creative technologies for event design

Creative technologies for event design

Workshop Video Video Mapping Architectural Design Motion graphic design

Întâlnirile Laboratorului de design decor virtual și realitate augmentată (LAR) [II]
Creative technologies for event design – MINDSCAPE STUDIO
21 februarie 2020| 17:00 | CINETic – Sala Multifuncțională | Intrarea liberă pe bază de înscriere

Pentru întâlnirea cu numărul 2 organizată de laboratorul LAR CINETic, invitații sunt Dorel Naste și Andrei Drîmbă care reprezintă Mindscape Studio.

Mindscape Studio este un studio multimedia care a fost implicat în mai multe ediții ale unor festivaluri celebre cum ar fi Untold, Neversea sau Electric Castle, realizând atât proiecte de stage design cât și conținutul video original pentru acestea. Studio-ul este specializat și în proiecte de video mapping, fiind câștigător a numeroase premii la festivalurile de profil. O altă activitate se concretizează în studiul și realizarea a diverse instalații interactive.

În întâlnirea din februarie, ce are ca temă: “Creative technologies for event design“, vor fi abordate și discutate subiecte legate de dezvoltarea unor proiecte multimedia complexe în contextul actual, conceperea, creația și construcția de scene dedicate evenimentelor de mari dimensiuni. Seminarul este deschis tuturor studenților din universitățile de arte și nu numai, este adresat celor interesați de tehnologiile creative și implicarea lor în creația de noi tipuri de decoruri și experiențe.

LINKS
www.mindscapestudio.ro
www.fb.com/mindscapestudio.ro
www.vimeo.com/mindscapestudio
www.instagram.com/mindscapestudio

Înscrierile se fac până pe data de 20 februarie 2020 ora 12.00 la adresa: iulia.gherghescu@unatc.ro sau prin formular : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgfBnukQQYE5nuAOivSQhD8N5FXfzRVJiMZcRXUfcUo7nltg/viewform

Host

CINETic

Date & time

From:
21st Feb, Friday
17:00

To:
21st Feb, Friday
20:00

Location

CINETic, str. Tudor Arghezi nr. 3B, Bucuresti, Romania