Curs 3DS MAx – Incepatori

Curs 3DS MAx – Incepatori

Course 3D

De cate ori ti s-a intamplat sa ramai absolut fascinat de minutiozitatea cu care sunt construite personajele si decorurile din animatii create de studiouri celebre? Poate parea greu de crezut, dar in fix 6 saptamani si tu poti construi obiecte 3D cu un simplu mouse, Cursul 3DsMAX si desigur, o echipa de traineri cu experienta de 15 ani in domeniu.

Fie ca vrei sa lucrezi in advertising, arhitectura, gaming, web design sau in studiouri de animatie, acesta este primul pas. Aici esti educat sa privesti un obiect din unghiuri complet noi, sa-i observi detaliile si sa-i studiezi forma. Intelegi importanta luminii, a volumului si-a proportiilor. Iti dezvolti capacitatea de a modela orice corp solid sau lichid si inveti sa aplici texturi complexe, astfel incat sa-l faci sa arate oricat de realist sau de fantastic iti doresti. Si surpriza! Toate astea sunt posibile deja de la Cursul 5, la finalul caruia te vei putea mandri cu primul obiect 3D creat de tine. Tare, nu? 

Inca de la primele lectii, vei fi ghidat de trainerul tau pas cu pas. Astfel, dupa doar o luna si jumatate, iti poti lucra proiectele personale fara niciun alt ajutor, in afara de tehnicile Cursului 3DsMAX pe care le exersezi aici. In plus, la finalul modulului, primesti o binemeritata diploma care atesta faptul ca poti jongla cu tool-urile invatate. Prin urmare, seteaza-ti asteptarile pentru o experienta care-ti va schimba perspectiva sau poate chiar si jobul.

Host

Pixellab

Date & time

From:
8th Mar, Sunday
9:00

To:
12th Apr, Sunday
15:00

Location

Pixellab, str. Matei Voievod nr. 116, et. 1, Bucuresti, Romania