Curs After Effects – Incepatori

Curs After Effects – Incepatori

Course Motion graphic design Video

Motion Graphics – trending in content!

Cu totii suntem mari fani motion graphics. Fie ca vorbim de infografice, filmulete cartoonish, video-uri explanatory sau Ad-uri, suntem foarte atrasi de interactivitatea animatiilor. In comunicarea digitala brandurile incep sa includa animatiile din ce in ce mai mult in mix—ul de content pentru ca au parte de instant engagement, capteaza atentia mult mai repede si livreaza un storytelling mai relevant.

Din ce in ce mai multi designeri si ilustratori incep sa integreze motion design-ul in pachetul de skill-uri si sa dea viata portofoliilor creative. Tocmai de aceea, am pregatit acest curs ca sa iti fie mai usor sa stapanesti fundamentele si tehnicile animatiei. 

Starting in Adobe After Effects

Modulul de Incepatori te introduce in lucrul cu programul si organizarea proiectelor, atinge principiile animatiei, lucrul cu shape & text layers, crearea si editarea mastilor si bazele compositing. Cu exercitii practice si teme pregatite special sa aprofundezi conceptele discutate in clasa, vei fi pregatit sa treci la urmatorul nivel. 

Pentru acest curs recomandam urmarea intregului learning path format din Modulul Incepatori si Modulul de Avansati. Trainerii impreuna cu colaboratorii nostri din industria animatiei au creat o programa pentru ca experienta ta la curs sa fie cat mai aproape de standardele de lucru din studiourile de animatie. 

Required skills

Deoarece acest curs se bazeaza pe lucrul cu fisiere provenite din Adobe Photoshop si Adobe Illustrator, este necesar sa stii sa lucrezi cu ambele programe macar la nivel de incepator.

Cursul nostru de Grafica Publicitara Incepatori te pregateste tehnic sa lucrezi cu programele Adobe Photoshop si Adobe Illustrator.

Daca vrei ca la acest curs sa vii cu vectori, ilustratii si caractere create de tine, poti trece inainte la cursul de Digital Illustration.

Daca vrei un learning path complet format din mai multe cursuri, nu uita sa verifici si pagina noastra de pachete cu un pret special. 

Host

Pixellab

Date & time

From:
1st Mar, Sunday
15:00

To:
12th Apr, Sunday
21:00

Location

Pixellab, str. Matei Voievod nr. 116, et. 1, Bucuresti, Romania