Curs Ceramică | design de obiect

Curs Ceramică | design de obiect

Course Product Design Craft

Cursul de ceramică se adresează celor pasionați de ceramică și de designul de obiect, care vor să învețe tehnici de lucru, modelare, tipuri de materiale și să descopere versatilitatea materialului ceramic, dar și celor care își propun să aprofundeze acest domeniu și să își transforme pasiunea într-un nou job creativ.

Fiecare participant își va defini proiectul personal de design de obiect pe o temă dată, care la finalul cursului se va concretiza într-un set de obiecte de ceramică utilitară: vei crea de la zero un set format dintr-o o cană și un bol, folosind tehnica ridicării la mână și parcurgând toate etapele de creație. În final, vei lua acasă obiectele create chiar de tine și te vei bucura zilnic de ele.

Cursul îi trece pe cursanți prin detaliile creației obiectelor de ceramică contemporană și se axează atât pe dobândirea unor cunoștințe de tehnologie ceramică esențiale la începutul drumului în acest domeniu (pe care le vor primi la finalul cursului și în format electronic), cât și pe aplicarea acestora în cadrul procesului de creație a obiectelor ceramice.

Trainer

Andreea Badragan este artist ceramist, absolventă a Facultății de Arte Decorative și Design, secția Ceramică. Creează obiecte care sunt mici universuri pline de substanță. Își dorește să aducă arta decorativă mai aproape de oameni și nu vrea să fie un artist neînțeles. Mai multe informații despre Andreea Badragan aici: https://bit.ly/36q01K5

Perioada de desfășurare:

➤Workshop 1
Sâmbătă, 30 aprilie | 10.00 – 14.30

➤Workshop 2
Sâmbătă, 7 mai | 10.00 – 13.00

➤Workshop 3
Joi, 12 mai | 19.00 – 20.30

Cursul se desfășoară la sediul nostru din București, cu respectarea normelor în vigoare.

Programa cursului aici: https://bit.ly/3uzJStk

Preț curs și înscrieri aici: https://bit.ly/3Dfe94x

Promo*
➤10% reducere, dacă te înscrii early bird
➤15% reducere, dacă vii cu un prieten/o prietenă

Te așteptăm să pătrundem împreună în universul ceramicii contemporane!

Înscrie-te aici: https://creativelearning.ro/inscrie-te-la-curs/

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
30th Apr, Saturday
10:00

To:
12th May, Thursday
20:30

Location

Creative Learning, str. Popa Soare nr. 33, sector 2, București, Romania