Curs creatie I made my dress

Curs creatie I made my dress

Workshop Fashion Design

Te-ai gandit vreodata sa iti creezi propria rochie?

Acum ai oportunitatea sa iti creezi propria rochie, impreuna cu echipa casei de moda Julia Toaders

Pentru cine este acest curs:

Persoanele pasionate de modă care vor să aibă parte de o experientă unică dar și pentru persoanele care își doresc pe viitor să lucreze în industria modei. Acest curs este potrivit pentru începători care nu au folosit niciodată o mașină de cusut sau pentru cei care au cunoștințe de bază, dar care doresc o orientare practică în industria textilă.
Vă oferă ocazia de a fi unic si creativ cu propriu stil.

De ce sa veniți la acest curs?

Acest curs va aduce beneficii oricărei persoane dornice să dobândească abilitațile necesare pentru a-și face propria rochie după modelul dorit.
Cursul I made my dress vă poate oferi o perspectivă pentru a continua în domeniu modei. Veți învăța abilitațile necesare pentru a folosi o mașină de cusut dar și un echipament de călcat profesional.
Toate echipamentele noastre sunt cele mai inovative.
Avem o selecție de țesături în studio: bumbac, tafta, satin, tull, jerse, voal, lycra, stofa, catifea pe care le puteți folosi în mod gratuit pentru realizarea rochiei.
Dacă doriți să vă aduceți propriu material textil, veți avea nevoie de cel puțin 1,5 m.

Cu ce trebuie să vii la acest curs:

Iți vom pune la dispoziție toate materialele pentru a realiza rochia dorită. 
Trebuie să vii doar cu buna dispoziție și curiozitatea de a învăța skill-uri noi

Ce veți învăța în acest curs?

Cursul vă va oferi o prezentare amănunțită a principiilor și abilităților generale ale confecționării și coaserii de îmbrăcăminte, utilizând modelul de rochie dorit, fiecare implicând diferite ajustări și metode de construcție. 
În acest curs de 8 ore vom trece prin toate tehnicile esențiale pe care le veți folosi în croitorie. De la măsurarea corpului tău până la noțiuni de creație și, bineînțeles, construcția unei rochii. Până la sfârșitul cursului veți putea: să calculați mărimea rochiei în raport cu măsurătorile corporale; utilizați șabloanele; selectați țesături adecvate; utilizați utilaje în condiții de siguranță și în mod corect; construiți îmbrăcămintea la un standard profesional.
La fiecare pas, vom trece prin mai multe opțiuni pentru fiecare tehnica: de la finisajele cusăturii pana la aplicarea unui fermoar. Veți vedea că nu există niciodată o singură cale de a realiza creațile dorite. În modă nu trebuie să respectați întotdeauna regulile! Vrem să vă încurajam să vă găsiti propriu stil.

Cerințe suplimentare de intrare

Acesta este un curs pentru începători. Toți sunt bine veniți. Nu este necesar să aveți aptitudini de desen. Acest curs este potrivit pentru persoanele cu experiență limitată sau fără experiență anterioară. Durata cursului este de 2 zile. La acest curs se pot crea doar rochii de zi simple. 

Cine a creat acest curs:

Designerul Julia Toaders a studiat în Marea Britanie, facultatea de design vestimentar dar si in alte cateva tari.
Are o vastă experiență în industria modei, lucrând de-a lungul timpului cu designeri din Romania si Marea Britanie
Din 2016 a deschis casa de moda Julia Toaders unde a creat piese vestimentare unicate apreciate de clienți din toata lumea.

Cursul va fi organizat pentru 4 participanti
Discount 10% pentru 2 persoane
Pentru înscriere contactează-ne la juliatoaders@gmail.com

Host

Casa de moda Julia Toaders

Date & time

From:
3rd May, Friday
9:00

To:
3rd May, Friday
17:00

Location

str. Sărărie nr. 14, 700083 Iași, România