Curs de design interior “Design/casa/designer”

Curs de design interior “Design/casa/designer”

Workshop Interior Design Industrial Design

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba o casa pe sufletul sau. Dar cati dintre noi stim cat de importante sunt lumina, armonia culorilor, ce inseamna un detaliu frumos sau un mobilier potrivit.

Casele au viața lor, tainele lor, vor să fie îmbrăcate în culorile care le pun în valoare și să fie răsfățate cu mobilierul și accesoriile potrivite. Armonia din casă ajută armonia din tine. Ai nevoie de un camin pentru sufletul tău, în care să nu te simți nici indiferent, nici prizonier ca într-o colivie, ci protejat și răsfățat.

Te invitam, asadar, la aceasta intalnire cu frumosul si armonia. Locurile sunt limitate la 15 iar costul cursului este de 400 de lei pentru persoanele fizice. Inscrierea la curs se face pana in data de 30 iunie prin plata integrala a cursului in contul Life Education for All-RO69btrlroncrt0268430201, Banca Transilvania Cluj, cu mentiunea “plata curs 6-7 iulie”.

În acest curs, arhitectul Mugur Kreiss va puncta tocmai acest proces – al transformării casei dintr-o simplă construcție într-un cămin – prin care îți poți pune visele în ordine, totul ritmat de reguli care trebuie respectate, dar care pot fi și adaptate sau chiar încălcate, de trucuri și ponturi legate de culori, lumină și senzații, pe care doar un designer ți le poate arăta și explica, dar și exerciții și exemple comentate prin care se aprofundează cele învățate.

Mugur Kreiss este architect, absolvent al Institutului de Arhitectură “Ion Mincu” din București și al INEAA – Institul Européen d’Aménagement et Architecture, Rouen. Interesul pentru designul interior I s-a dezvoltat în perioada în care a lucrat ca art director și redactor șef la diferite reviste home & déco din România. A fost implicat și într-o emisiune tv de profil – Căminul de 5 stele -, aici având atât rolul de prezentator, cât și pe acela de designer al propunerilor de design interior și lecții de stil ce constituiau subiectul fiecărui episod.

În prezent profesează ca architect și designer, având lucrări București, în orașe din țară și în străinătate. Pagina sa web – www.mkdesign.ro – are și o secțiune de blog, unde postează în mod constant articole de interes pentru iubitorii de design. De asemenea il puteti gasi si pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=0IWt1WQhUOw&fbclid=IwAR26J6jaBY1efOEzzaqpXIgBbXiOH4fA4JsbMEFzelFrAbl5Zpe8BI0Ehes

Host

Centrul SENS + Life Education for All

Date & time

From:
6th Jul, Saturday
10:00

To:
7th Jul, Sunday
17:00

Location

Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 63, Cluj-Napoca, Romania