Curs de Design Interior

Curs de Design Interior

Workshop Interior Design

O nouă ediție a cursului de design interior de la Cluj-Napoca are loc pe 13-14 APRILIE.

Este un curs intensiv, format din 4 workshop-uri de weekend, a câte 4 ore fiecare. Fiecare workshop cuprinde, pe lângă partea de teorie și studii de caz aplicate, exerciții practice menite să te introducă în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui. Vei crea moodboard-uri, vei jongla cu decupaje, compoziții cromatice, paletare, mostre de materiale & texturi, planuri ale spațiului.

Locuri disponibile: 10 locuri
Număr maxim de cursanți: 20
Durata cursului: 13-14 APRILIE
Sâmbătă: 10.00-18.30
Duminică: 9.00-17.30
Very nice lunch break & coffee break included

Cost curs: 1.290 de lei*
Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens

*Dacă te înscrii cu un prieten/o prietenă primiți fiecare o reducere de 10%. Cursul se ține în limba engleză, însă trainerul înțelege și limba română.

Toate detaliile despre curs aici: https://bit.ly/2l7vDv9
Înscrie-te la contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67

Formula cursului presupune sesiuni de lucru intensiv pe parcursul a 4 workshop-uri de câte 4 ore fiecare, derulate într-un weekend. După aceea, vei avea impresia că ai băut un energizant de… inspirație și vei simți că pofta de schimbare nu apare doar primăvara, ci oricând ești expus la idei și perspective noi, la concepte cu fir roșu, la spații scenografice și, de ce nu, la metode de lucru cu un potențial client.

Cursul se adresează atât designerilor și arhitecților la început de carieră, care urmăresc aprofundarea unei metode de lucru în relația cu clienții lor, cât și pasionaților de design interior, celor care își doresc să învețe regulile conturării unui decor de la A la Z, trucurile și efectele din culisele tuturor coordonatelor, care, îmbinate ingenios, transformă un spațiu oarecare într-un cămin armonios.

Dacă vrei să vezi cum s-a desfășurat ediția anterioară a cursului, dă click aici: http://bit.ly/2HreXoQ
Cei 25 de participanți curioși au avut ocazia să învețe de la trainerul Martine Claessens regulile conturării unei amenajări armonioase, dar și secretele unei relații de succes cu clienții.

Host

Creative Learning

Date & time

From:
13th Apr, Saturday
10:00

To:
14th Apr, Sunday
17:30

Location

TBA, Cluj-Napoca