Curs Design Interior

Curs Design Interior

Course Interior Design

Am reprogramat cursul de design interior de la Brasov pentru datele de 25-26 IULIE 2020.

PROMO de vară, doar în această perioadă: ai 25% reducere, dacă vii la curs cu un prieten/o prietenă și cumperi două locuri sau mai multe deodată.

➤ Cursul se adresează pasionaților de design interior, celor care își doresc să învețe regulile conturării unui decor de la A la Z, trucurile și efectele din culisele tuturor coordonatelor, care, îmbinate ingenios, transformă un spațiu oarecare într-un cămin armonios. În același timp, cursul poate fi urmat și de designerii și arhitecții la început de carieră, care urmăresc aprofundarea unei metode de lucru în relația cu clienții lor.

➤ Vei trece prin fiecare etapă a amenajării unui interior: de la identificarea stilului —> alegerea finisajelor —> la detalii tehnice de tipul conturării schemei de iluminat a camerelor.
Aici găsești întreaga programă a cursului: https://bit.ly/2DHST9K

➤ Înscrie-te completând formularul de aici: https://bit.ly/35jerWq

➤ Este un curs intensiv, format din 4 workshop-uri de weekend (16 ore de training). Fiecare workshop = doze atent calculate de teorie + studii de caz aplicate + exerciții practice menite să te pună în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui.

➤ Dintre ingredientele cursului fac parte planurile de amenajare și moodboard-urile, lucrul aplicat și discuțiile în detaliu atât one-to-one cu trainerul, cât și pe echipe, cu ceilalți cursanți. Ghidul tău în domeniul designului interior va fi trainerul Martine Claessens, care te va îndruma să asimilezi informațiile și secretele unei amenajări coerente și, de ce nu, metode de lucru cu un potențial client.

➤ Program: 25-26 IULIE 2020

Sâmbătă, 25 IULIE
Workshop 1: 10.00 – 14.00
Pauză: 14.00 – 15.00
Workshop 2: 15.00 – 19.00

Duminică, 26 IULIE
Workshop 3: 9.00 – 13.00
Pauză: 13.00 – 14.00
Workshop 4: 14.00 – 18.00

Cursul va avea loc într-o locație din centrul Brașovului – îți vom da toate detaliile după înscriere.

➤ Preț curs: 1.290 lei
Suma este achitabilă în două rate, înainte de începerea cursului)
➤ PROMO: 25% reducere!!, dacă vii la curs cu un prieten/o prietenă și cumperi două locuri sau mai multe deodată.

➤ Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens
Cursul se ține în limba engleză, la un nivel conversațional. Citește mai multe despre Martine aici: http://bit.ly/2PMc5dc

➤ Înscrie-te completând formularul de aici: https://bit.ly/35jerWq

➤ Detalii la contact@creativelearning.ro | Tel.: 0721 98 44 67

➤ La absolvirea cursului, vei primi o diplomă de participare. Documentul atestă însușirea informațiilor predate și asimilarea unor abilități și tehnici de lucru. Diploma poate fi luată în considerare de un angajator, în vederea unei noi experiențe profesionale.

➤ Dacă vrei să afli cum s-au desfășurat cursurile noastre intensive din alte orașe, dă click aici: http://bit.ly/2FSW1Tj

Informații pe www.creativelearning.ro

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
25th Jul, Saturday
10:00

To:
26th Jul, Sunday
18:00

Location

TBA, Brasov, Romania