Curs Design Interior

Curs Design Interior

Course Interior Design

Pe 25 FEBRUARIE, dăm startul unui nou curs de design interior pentru ÎNCEPĂTORI (ajungem la cea de-a 14-a ediție!) ➤➤ click aici (https://bit.ly/2OMdn7u) ca să prinzi unul dintre ultimele locuri.

Durata cursului: 25 FEBRUARIE – 7 APRILIE
(10 întâlniri de seară + 2 workshop-uri de weekend)

Locuri disponibile: 6 (hurry up)
Număr maxim de cursanți: 20

📌Preț curs: 2.300 lei
Pentru persoană juridică plătitoare de TVA, se adaugă 19% TVA. De ce? TVA-ul nu se adaugă persoanelor fizice pentru a face cursul accesibil și acestora.
Promo: 10% reducere, dacă vii la curs cu un prieten/o prietenă și cumperi două locuri sau mai multe deodată.

📌 #Pachet: dacă alegi curs ÎNCEPĂTORI + Curs Design Interior Avansați | București, vei primi automat 30% reducere pentru cursul de Avansați. Citește aici despre cursul de Avansați: https://bit.ly/2EyXITg

📌 Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens
Cursul se ține în limba engleză, la un nivel conversațional, dar trainerul înțelege și limba română.

📌 Toate detaliile despre curs aici: https://bit.ly/2OMdn7u
Info la contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67

📌 Cursul de design interior pentru ÎNCEPĂTORI este pentru cei aflați la început de drum în designul interior – fie doresc să-și amenajeze propria casă, fie doresc să vadă dacă designul interior ar putea fi o nouă direcție în cariera lor.

📌 În același timp, am observat cât de mult i-a ajutat și pe cei deja cu studii în domeniu – designeri, arhitecți la începutul carierei, owneri de showroom-uri specializate în amenajări interioare, care au ales cursul nostru. I-a familiarizat cu o metodă de lucru, i-a învățat skill-uri necesare în relația cu clientul, le-a inspirat perspective noi de abordare și de prezentare a proiectelor lor. Le-a dat curaj să meargă înainte pe acest drum.

📌 Nu este doar un curs de “educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui client și vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

📌 Nu îți irosim timpul cu vizite nesfârșite la showroom-uri, ci, pe măsura aplicațiilor practice, primești sugestii și recomandări punctuale de surse, materiale etc. Cel mai important, în această fază, este să înveți cum să îmbini armonios și coerent stiluri, culori, materiale, texturi și cum să abordezi un concept de design interior.

📌 Citește un review al edițiilor trecute, ca să te pregătești pentru atmosfera de la curs: https://bit.ly/367AC1H

📌 Cursul are loc la noul birou Designist.ro & Creative Learning, despre care o să-ți povestim mai multe în curând. Hint: spațiul are rolul lui în eliberarea energiilor creative. 🙂

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
25th Feb, Tuesday
19:00

To:
7th Apr, Tuesday
21:00

Location

TBA, Bucuresti, Romania