Curs Design Interior

Curs Design Interior

Course Interior Design

Toamna vine cu o nouă ediție a cursului de Design Interior de la Brașov ➤ înscrie-te completând formularul de aici: https://bit.ly/35jerWq

➤ Cursul se adresează pasionaților de design interior, celor care își doresc să învețe regulile conturării unui decor de la A la Z, trucurile și efectele din culisele tuturor coordonatelor, care, îmbinate ingenios, transformă un spațiu oarecare într-un cămin armonios. În același timp, cursul poate fi urmat și de designerii și arhitecții la început de carieră, care urmăresc aprofundarea unei metode de lucru în relația cu clienții lor.

➤ Cursul se va desfășura cu un număr de maximum 15 persoane, cu respectarea regulilor de protecție sanitară și a regulilor de distanțare fizică.

➤ Program: 10-11 OCTOMBRIE
Sâmbătă, 10 OCTOMBRIE
Workshop 1: 10.00 – 14.00
Pauză: 14.00 – 15.00
Workshop 2: 15.00 – 19.00
Duminică, 11 OCTOMBRIE
Workshop 3: 9.00 – 13.00
Pauză: 13.00 – 14.00
Workshop 4: 14.00 – 18.00

Early bird: 10% reducere*, dacă te înscrii până pe 15 SEPTEMBRIE!

➤ Preț curs până pe 15 SEPTEMBRIE: 1.161 lei în loc de 1.290 lei

➤ PROMO: 20% reducere, dacă vii la curs cu un prieten și cumperi două locuri sau mai multe deodată (cursul va costa 1.032 lei/persoană în loc de 1.290 lei)

Cursul va avea loc într-o locație din centrul Brașovului – îți vom da toate detaliile după înscriere.

➤ Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens
Atenție: cursul se ține în limba engleză, la un nivel conversațional. Citește mai multe despre Martine aici: http://bit.ly/2PMc5dc

➤ Înscrie-te completând formularul de aici: https://bit.ly/35jerWq

➤ Detalii la contact@creativelearning.ro | Tel.: 0721 98 44 67

➤ Este un curs intensiv, format din 4 workshop-uri de weekend (16 ore de training). Fiecare workshop = doze atent calculate de teorie + studii de caz aplicate + exerciții practice menite să te pună în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui.

➤ Vei trece prin fiecare etapă a amenajării unui interior: de la identificarea stilului —> alegerea finisajelor —> la detalii tehnice de tipul conturării schemei de iluminat a camerelor.

Aici găsești întreaga programă a cursului: https://bit.ly/2DHST9K

➤ Dintre ingredientele cursului fac parte planurile de amenajare și moodboard-urile, lucrul aplicat și discuțiile în detaliu atât one-to-one cu trainerul, cât și pe echipe, cu ceilalți cursanți. Ghidul tău în domeniul designului interior va fi trainerul Martine Claessens, care te va îndruma să asimilezi informațiile și secretele unei amenajări coerente și, de ce nu, metode de lucru cu un potențial client.

➤ La absolvirea cursului, vei primi o diplomă de participare. Documentul atestă însușirea informațiilor predate și asimilarea unor abilități și tehnici de lucru. Diploma poate fi luată în considerare de un angajator, în vederea unei noi experiențe profesionale.

➤ Dacă vrei să afli cum s-au desfășurat cursurile noastre intensive din alte orașe, dă click aici: http://bit.ly/2FSW1Tj

Informații pe www.creativelearning.ro

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
10th Oct, Saturday
10:00

To:
11th Oct, Sunday
18:00

Location

TBA, Brasov, Romania