Curs Design Interior

Curs Design Interior

Course Interior Design

Pe 15 OCTOMBRIE, dăm startul unui nou curs de design interior (am ajuns la cea de-a 13-a ediție!). Și ce context mai prielnic pentru a-ți pune la încercare creativitatea și abilitățile de interior designer decât alături de noi, Creative Learning & Designist.ro, și designerul Martine Claessens? 🙂

➤ Durata cursului: 15 OCTOMBRIE – 10 DECEMBRIE
(10 întâlniri de seară + 2 workshop-uri de weekend)

Locuri disponibile: 6
Număr maxim de cursanți: 22

➤ Preț curs: 2.300 lei

Promo: 10% reducere, dacă vii la curs cu un prieten/o prietenă și cumperi două locuri sau mai multe deodată.

Pentru persoană juridică plătitoare de TVA, se adaugă 19% TVA.

➤ Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens
*Toate materialele de lucru, precum și coffee break-ul sunt incluse în acest preț. Cursul se ține în limba engleză, la un nivel conversațional.

➤ Toate detaliile despre curs aici: https://bit.ly/2ls7YVP
Detalii la contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67

Cursul nostru este pentru cei aflați la început de drum în designul interior – fie doresc să-și amenajeze propria casă, fie doresc să vadă dacă designul interior ar putea fi o nouă direcție în cariera lor.

În același timp, am observat cât de mult i-a ajutat și pe cei deja cu studii în domeniu – designeri, arhitecți la începutul carierei, owneri de showroom-uri specializate în amenajări interioare, care au ales cursul nostru. I-a familiarizat cu o metodă de lucru, i-a învățat skill-uri necesare în relația cu clientul, le-a inspirat perspective noi de abordare și de prezentare a proiectelor lor. Le-a dat curaj să meargă înainte pe acest drum.

– Nu este doar un curs de “educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Vei lucra cu materiale, texturi, decupaje direct pe moodboard, dar și digital (cu ajutorul computerului, dacă preferi să rezolvi moodboard-ul astfel).

– Nu îți irosim timpul cu vizite nesfârșite la showroom-uri, ci, pe măsura aplicațiilor practice, primești sugestii și recomandări punctuale de surse, materiale etc. Cel mai important, în această fază, este să înveți cum să îmbini armonios și coerent stiluri, culori, materiale, texturi și cum să abordezi un concept de design interior.

– Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui client și vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

Are loc la noul birou Designist.ro & Creative Learning, despre care o să-ți povestim mai multe în curând. Hint: spațiul are rolul lui în eliberarea energiilor creative. Revenim cu detalii curând.

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
15th Oct, Tuesday
19:00

To:
10th Dec, Tuesday
19:00

Location

Creative Learning, str. Popa Soare nr. 33, Bucuresti, Romania