Curs Design Interior

Curs Design Interior

Course Interior Design

Revenim cu belșug de creativitate: pe 26-27 SEPTEMBRIE, o nouă ediție a cursului de design interior ajunge la Timișoara➤➤ click aici (https://bit.ly/2TGvfDW) ca să te înscrii.

📌curs intensiv format din 4 workshop-uri de weekend = 16 ore de training

📌fiecare workshop conține doze atent calculate de teorie + studii de caz aplicate + exerciții practice menite să te pună în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui.

📌vei trece prin fiecare etapă a amenajării unui interior: identificarea stilului —> alegerea finisajelor —> detalii tehnice de tipul conturării schemei de iluminat a camerelor.

! Aici găsești întreaga programă a cursului: https://bit.ly/36dA2PA

📌Durata cursului: 26-27 SEPTEMBRIE 2020
Sâmbătă: 10:00-19:15
Duminică: 9:00-17:30

📌Cost curs: 1.290 de lei* (achitabili în două rate, înainte de începerea cursului)
*#PROMO: 25% reducere*, dacă vii la curs cu un prieten/o prietenă și cumperi două locuri sau mai multe deodată.
Află mai multe detalii aici: https://bit.ly/2TGvfDW

! Completează formularul de înscriere aici: https://bit.ly/2TGvfDW

📌Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens.
Cursul se ține în limba engleză, însă trainerul înțelege și limba română.

📌Toate detaliile despre curs, aici: https://bit.ly/2v87Alx

📌Înscrie-te la contact@creativelearning.ro sau completând formularul de aici: https://bit.ly/2TGvfDW
Telefon pentru informații: 0721 98 44 67

📌Dintre ingredientele cursului fac parte planurile de amenajare și moodboard-urile, lucrul aplicat și discuțiile în detaliu atât one-to-one cu trainerul, cât și pe echipe, cu ceilalți cursanți.

📌Ghidul tău în domeniul designului interior va fi trainerul Martine Claessens, care te va îndruma să asimilezi informațiile și secretele unei amenajări coerente și, de ce nu, metode de lucru cu un potențial client. Detalii despre Martine poți citi aici: http://tiny.cc/s7xj5y

📌Cursul se adresează atât designerilor și arhitecților la început de carieră, care urmăresc aprofundarea unei metode de lucru în relația cu clienții lor, cât și pasionaților de design interior, celor care își doresc să învețe regulile conturării unui decor de la A la Z, trucurile și efectele din culisele tuturor coordonatelor, care, îmbinate ingenios, transformă un spațiu oarecare într-un cămin armonios.

📌La absolvirea cursului, vei primi o diplomă de participare. Documentul atestă însușirea informațiilor predate și asimilarea unor abilități și tehnici de lucru. Diploma poate fi luată în considerare de un angajator, în vederea unei noi experiențe profesionale.

📌Dacă vrei să vezi cum s-a desfășurat una dintre edițiile anterioare ale cursului, dă click aici: http://bit.ly/2FLdvxf.

Informații pe www.creativelearning.ro

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
26th Sep, Saturday
10:00

To:
27th Sep, Sunday
17:30

Location

AMBASADA, str. Anton Seiller nr. 2, Timisoara, Romania