Curs Design Interior

Curs Design Interior

Course Interior Design

Pe 18 FEBRUARIE, dăm startul unui nou curs de design interior (ajungem la cea de-a 14-a ediție!). Iar pentru #EarlyBirds avem o surpriză: până pe 31 DECEMBRIE, cursul are un preț cu 10% mai mic ➤➤➤intră aici ca să prinzi promoția și să fii gata cu un cadou fain pentru cel mai #designist dintre ai tăi: https://bit.ly/2OMdn7u

🎁 Durata cursului: 18 FEBRUARIE – 7 APRILIE
(10 întâlniri de seară + 2 workshop-uri de weekend)

Locuri disponibile: 10
Număr maxim de cursanți: 20

🎁 Preț curs până pe 31 DECEMBRIE: 2.070 lei
🎁 Preț curs după 31 DECEMBRIE: 2.300 lei
Pentru persoană juridică plătitoare de TVA, se adaugă 19% TVA.

🎁 Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens
Cursul se ține în limba engleză, la un nivel conversațional.

🎁 Toate detaliile despre curs aici: https://bit.ly/2Ykmpfo
Detalii la contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67

🎁 Cursul nostru este pentru cei aflați la început de drum în designul interior – fie doresc să-și amenajeze propria casă, fie doresc să vadă dacă designul interior ar putea fi o nouă direcție în cariera lor.

🎁 În același timp, am observat cât de mult i-a ajutat și pe cei deja cu studii în domeniu – designeri, arhitecți la începutul carierei, owneri de showroom-uri specializate în amenajări interioare, care au ales cursul nostru. I-a familiarizat cu o metodă de lucru, i-a învățat skill-uri necesare în relația cu clientul, le-a inspirat perspective noi de abordare și de prezentare a proiectelor lor. Le-a dat curaj să meargă înainte pe acest drum.

🎁 Nu este doar un curs de “educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Vei lucra cu materiale, texturi, decupaje direct pe moodboard, dar și digital (cu ajutorul computerului, dacă preferi să rezolvi moodboard-ul astfel).

🎁 Nu îți irosim timpul cu vizite nesfârșite la showroom-uri, ci, pe măsura aplicațiilor practice, primești sugestii și recomandări punctuale de surse, materiale etc. Cel mai important, în această fază, este să înveți cum să îmbini armonios și coerent stiluri, culori, materiale, texturi și cum să abordezi un concept de design interior.

🎁 Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui client și vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

🎁 Citește un review-ul edițiilor trecute, ca să te pregătești pentru atmosfera de la curs: https://bit.ly/367AC1H

🎁 Cursul are loc la noul birou Designist.ro & Creative Learning, despre care o să-ți povestim mai multe în curând. Hint: spațiul are rolul lui în eliberarea energiilor creative. Revenim cu detalii curând.

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
18th Feb, Tuesday
19:00

To:
7th Apr, Tuesday
21:00

Location

TBA, Bucuresti, Romania