Curs Design Interior | Avansați

Curs Design Interior | Avansați

Course Interior Design

O nouă ediție a cursului de design interior pentru AVANSAȚI, începe pe 10 MARTIE în format hibrid la București!

Early bird: prinde reducerea de 25% — Înscrie-te completând formularul de aici: https://bit.ly/2EyXITg

Durata cursului: 10 MARTIE – 24 APRILIE

Cursul este structurat în 12 ședințe, online & offline, programate atât în timpul săptămânii, în sesiuni de seară (after work), cât și în weekend.

Lecțiile online vor fi susținute prin platforma Zoom, iar lecțiile offline vor fi ținute în clasă, la sediul nostru din București, cu respectarea regulilor de protecție sanitară și distanțare fizică. Bine de știut: pentru cei care nu pot fi prezenți la clasă, lecțiile respective pot fi urmate și online.

Fiecare cursant va lucra în programul 3D la proiectul său de design interior pe baza unui brief și a unor constrângeri realiste de buget. Subiectul proiectului este un spațiu real, dintr-o zonă centrală a Bucureștiului, la care cursanții vor avea acces pe durata întregului curs.

Cursul are o abordare pragmatică, este dinamic, conține și vizite pe teren și pune la dispoziție un inventar complet de resurse.

Atu: cursul este susținut de o echipă de 3 traineri româno-belgiană:

  • designerul de interior belgian Martine Claessens
  • arhitectul Alexandru Călin
  • jurnalista & fondatoarea Designist.ro Elis Popescu

Citește informații despre traineri aici: https://bit.ly/3hjF2cH

Este important să cunoști limba engleză la un nivel conversațional, deoarece cursul va fi predat parțial în limba engleză.

Early bird: prinde reducerea de 25% — Înscrie-te completând formularul de aici: https://bit.ly/2EyXITg

Preț curs: 2.625 lei în loc de 3.500 lei (reducerea de 25% se aplică pentru plata integrală, în termen de 3 zile de la înscriere).

Alte promoții:

  • 15% reducere, dacă achiți cel puțin o rată în termen de 3 zile de la înscriere. Poți plăti cursul în 2 sau chiar 3 rate (cursul va costa 2.975 lei).
  • 30% reducere, dacă vii la curs împreună cu un/o prieten/ă și achitați cele două locuri integral (cursul va costa 2.450 lei/persoană)

Toate detaliile despre curs, aici: https://bit.ly/36RgnpAInfo la contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67

Înscrie-te completând formularul, aici: https://bit.ly/2EyXITg

Cursul este gândit pentru cei care:

  • simt că au o chemare către designul interior și doresc să-și ducă pasiunea la un nivel superior, făcând demersuri concrete, susținute pentru o posibilă reconversie profesională.
  • își amenajează propria locuință și își doresc să intre cât mai rapid în rolul designerului de interior, având în prealabil o serie de cunoștințe de bază în domeniu.
  • au deja un portofoliu de proiecte, dar își doresc să aprofundeze lumea designului interior, cursul fiind și o ocazie de networking, de a intra în comunitatea Designist.ro și de a pune bazele unor noi relații profesionale.
  • designerilor și arhitecților care vor să aprofundeze diverse metode de lucru în relația cu clienții și cred în conceptul de învățare continuă.

 Citește programa cursului aici: https://bit.ly/2S3hjTA

La finalul cursului vei dobândi o metodă testată de lucru, vei învăța și vei pune în aplicare regulile conturării unei amenajări de la A la Z, vei avea un inventar comprehensiv de cunoștințe și resurse, vei ști cum să abordezi într-un mod realist relația cu un potențial client, inclusiv cum să îți alegi sursele de documentare, cum să îți stabilești onorariul sau cum te pregătești pentru o ședință foto.

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
10th Mar, Wednesday
18:30

To:
24th Apr, Saturday
18:00

Location

online + offline (Creative Learning, str. Popa Soare nr. 33, sector 2, Bucuresti, Romania