Curs Design Interior | Începători

Curs Design Interior | Începători

Course Interior Design

Pe 3 mai 2022, dăm startul unui nou curs de design interior pentru începători și cei aflați la un nivel mediu. Am ajuns la cea de-a 17-a ediție!

Prinde reducerea de 20% ➡ află detalii și înscrie-te aici: https://bit.ly/2Ker2Fd

Cursul este structurat în 12 lecții, cu o preponderentă natură practică și are loc între 3 mai-28 iunie. Vezi calendarul detaliat aici: https://bit.ly/34VRJ7E

Participanții vor trece prin toate etapele amenajării unui interior: de la identificarea stilului și alegerea finisajelor până la schema de iluminat a spațiului. Vor crea planuri de amenajare, iar proiectele vor fi discutate în detaliu cu profesorul și cu ceilalți cursanți.

Consultă programa cursului aici: https://bit.ly/3p442r8

Poți urma cursul atât la clasă, cât și online, cum dorești! Lecțiile la clasă se țin în București și live, online, prin platforma Zoom, într-o formulă interactivă.

Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens. Cursul este susținut în limba engleză, la un nivel conversațional, accesibil, dar trainerul înțelege și limba română. Citește informații despre trainer aici: https://bit.ly/3mEP9K2

Preț curs:
➡ 2.000 lei în loc de 2.500 lei (20% reducere pentru plata integrală, în termen de 3 zile de la înscriere)
➡ 2.250 lei (10% reducere pentru plata în două rate, până la începerea cursului; locul este rezervat după ce achiți cel puțin 50% din cost, în termen de 3 zile de la înscriere)

Info la contact@creativelearning.ro

Tel.: 0721 98 44 67

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
3rd May, Tuesday
19:00

To:
28th Jun, Tuesday
21:00

Location

online + Bucuresti