Curs Design Interior | Începători

Curs Design Interior | Începători

Course Interior Design

Anunțăm sesiunea de toamnă – prinde cele mai mari reduceri ever pentru acest curs! ⏳ ➡ află detalii și înscrie-te aici: https://bit.ly/2Ker2Fd

📌 Cursul este structurat în 12 lecții, cu o preponderentă natură practică.

Program curs: 18 OCT-6 DEC
Vezi calendarul detaliat aici: https://bit.ly/34VRJ7E

Participanții vor trece prin toate etapele amenajării unui interior: de la identificarea stilului și alegerea finisajelor până la schema de iluminat a spațiului. Vor crea planuri de amenajare, iar proiectele vor fi discutate în detaliu cu profesorul și cu ceilalți cursanți.

Consultă programa cursului aici: https://bit.ly/3p442r8

📌 Poți urma cursul atât la clasă, cât și online, cum dorești! Lecțiile la clasă se țin în București și live, online, prin platforma Zoom, într-o formulă interactivă.

📌 Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens. Cursul este susținut în limba engleză, la un nivel conversațional, accesibil, dar trainerul înțelege și limba română. Citește informații despre trainer aici: https://bit.ly/3mEP9K2

📌 Preț curs: prinde reducerea EARLY BIRD, află detalii despre cost aici: https://bit.ly/34VRJ7E

Info la contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67

📌 Acest curs de design interior este pentru cei aflați la început de drum în designul interior – fie doresc să-și amenajeze propria casă, fie doresc să vadă dacă designul interior ar putea fi o nouă direcție în cariera lor.

📌 În același timp, am observat cât de mult i-a ajutat și pe cei deja cu studii în domeniu – designeri, arhitecți la începutul carierei, owneri de showroom-uri specializate în amenajări interioare, care au ales cursul nostru. I-a familiarizat cu o metodă de lucru, i-a învățat abilități necesare în relația cu clientul, le-a inspirat perspective noi de abordare și de prezentare a proiectelor lor. Le-a dat curaj să meargă înainte pe acest drum.

📌 Nu este doar un curs de „educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui client și vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

📌 Nu îți irosim timpul cu vizite nesfârșite la showroom-uri, ci, pe măsura aplicațiilor practice, primești sugestii și recomandări punctuale de surse, materiale etc. Cel mai important, în această fază, este să înveți cum să îmbini armonios și coerent stiluri, culori, materiale, texturi și cum să abordezi un concept de design interior.

📌 Citește un review al cursului aici: https://bit.ly/367AC1H

Te așteptăm la curs! Înscrie-te aici: https://bit.ly/38JStQi

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
18th Oct, Tuesday
19:00

To:
6th Dec, Tuesday
21:00

Location

online + Bucuresti