Curs Design Interior | Începători

Curs Design Interior | Începători

Course Interior Design

Pe 13 MARTIE 2021, dăm startul unui nou curs de design interior pentru începători și cei aflați la un nivel mediu. Am ajuns la cea de-a 15-a ediție!

Early bird și alte reduceri: prinde reducerea de 15% — află detalii și înscrie-te aici: https://bit.ly/2Ker2Fd

Cursul este structurat în 12 lecții, ONLINE & OFFLINE, cu o preponderentă natură practică. Participanții vor trece prin toate etapele amenajării unui interior: de la identificarea stilului și alegerea finisajelor până la schema de iluminat a spațiului. Vor crea planuri de amenajare, iar proiectele vor fi discutate în detaliu cu profesorul și cu ceilalți cursanți.

Consultă programa cursului aici: https://bit.ly/3p442r8

Poți urma cursul astfel:

  • integral online (toate lecțiile online vor fi susținute live, online, prin platforma Zoom, într-o formulă interactivă)
  • în format hibrid (online + offline, la clasă, conform programului de aici: https://bit.ly/34VRJ7E). Lecțiile offline au loc la sediul nostru din București, care are rolul lui în eliberarea energiilor creative 🙂 .

La clasă, din cauza restricțiilor impuse de situația COVID-19, avem doar 10 locuri disponibile. Primii 10 înscriși care ne confirmă participarea la clasă, numai după efectuarea plății, vor avea locul asigurat la sala de curs. Ulterior, după completarea celor 10 locuri, cursul va fi disponibil doar în formatul live, online.

Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens. Cursul este susținut în limba engleză, la un nivel conversațional, accesibil, dar trainerul înțelege și limba română. Citește informații despre trainer aici: https://bit.ly/3mEP9K2

Early bird și alte reduceri: prinde reducerea de 15% — află detalii și înscrie-te aici: https://bit.ly/2Ker2Fd

Preț curs:

2.125 lei în loc de 2.500 lei (15% reducere pentru plata integrală, în termen de 3 zile de la înscriere)

  • 2.250 lei în loc de 2.500 lei (10% reducere pentru plata în două rate, până la începerea cursului; locul este rezervat după ce achiți cel puțin 50% din cost, în termen de 3 zile de la înscriere)
  • 2.000 lei în loc de 2.500 lei (20% reducere, dacă vii la curs cu un prieten/o prietenă și cumperi două locuri sau mai multe deodată)

Info la contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67

Acest curs de design interior este pentru cei aflați la început de drum în designul interior – fie doresc să-și amenajeze propria casă, fie doresc să vadă dacă designul interior ar putea fi o nouă direcție în cariera lor.

În același timp, am observat cât de mult i-a ajutat și pe cei deja cu studii în domeniu – designeri, arhitecți la începutul carierei, owneri de showroom-uri specializate în amenajări interioare, care au ales cursul nostru. I-a familiarizat cu o metodă de lucru, i-a învățat abilități necesare în relația cu clientul, le-a inspirat perspective noi de abordare și de prezentare a proiectelor lor. Le-a dat curaj să meargă înainte pe acest drum.

Nu este doar un curs de „educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui client și vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

Nu îți irosim timpul cu vizite nesfârșite la showroom-uri, ci, pe măsura aplicațiilor practice, primești sugestii și recomandări punctuale de surse, materiale etc. Cel mai important, în această fază, este să înveți cum să îmbini armonios și coerent stiluri, culori, materiale, texturi și cum să abordezi un concept de design interior.

Citește un review al cursului aici: https://bit.ly/367AC1H

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
13th Mar, Saturday
10:00

To:
20th Apr, Tuesday
21:00

Location

online + offline (Creative Learning, str. Popa Soare nr. 33, sector 2, Bucuresti, Romania