Curs Design Interior (Ploiesti)

Curs Design Interior (Ploiesti)

Course Interior Design

Acest curs se desfasoara in Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti, la sediile Atelierele ILBAH (detalii aici)

Durata Cursului: 10 saptamani

Program Flexibil: Matinal, After-Work, Weekend

Inscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de: 9 Mai 2022

Locuri limitate. Noi grupe se deschid constant! Intreaba cand incep alte grupe in functie de programul ales, tipul de curs sau oras.

Cursul de design interior organizat de Atelierele ILBAH iti ofera sansa unica de a lucra in acest domeniu minunat al artei. Vrei sa profesezi meseria de decorator de interioare? Absolvind cursul de design interior organizat de Atelierele ILBAH, vei obtine o diploma autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Atestatul este recunoscut national si international.

Avantajele unui curs de design interior sunt incontestabile. Imbinarea aspectelor estetice cu cele practice necesita cunostinte temeinice. Chiar daca pentru multi poate parea o sarcina usor de indeplinit, la rezultate satisfacatoare ajung doar cei care cunosc indeaproape tainele acestui domeniu.

Invata de la cei mai buni! Acest curs este sustinut de arhitecti cu renume in bransa design-ului de interior.

Orele practice vin in sprijinul dumneavoastra si va vor ajuta sa va sedimentati teoria acumulata pe parcurs. Pe durata cursului veti fi surprinsi de invitati speciali si de sedinte demonstrative ale unor profesionisti in domeniu. De asemenea vor fi nelipsite workshopurile, concursurile sau vizitele la showroomuri de specialitate.

Design-ul interior este un domeniu complex, ce poate fi stapanit doar prin studiu sistematizat alaturi de experti din industrie. Acestia se bucura de renume in breasla, iar succesul lor este dovedit prin multitudinea de proiecte reusite, precum si de brandurile pe care le-au construit de-a lungul timpului.

Recunoscut National / International

Acest curs este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Host

Atelierele ILBAH

Date & time

From:
9th May, Monday
22:00

To:
9th May, Monday
22:00

Location

Sediul Atelierele ILBAH, str. Trei Ierarhi nr. 9–11, et. 2, Ploiesti, Romania