Curs Grafica Publicitara – Avansati

Curs Grafica Publicitara – Avansati

Course Graphic Design

Designerii joaca un rol extrem de important in orice business. Comunicarea, pe langa strategie, inseamna si un concept grafic impecabil executat.

Te-ai intrebat vreodata cum este sa lucrezi intr-o agentie de publicitate, studio de grafica sau productie publicitara? Sau poate te intrebi cat de cool este sa iti vezi lucrarile la tot pasul, in reviste, in online sau pe blocul de vis-à-vis cand te trezesti.

Situat la intersectia dintre arta si advertising, modulul nostru de cursuri grafica publicitara avansati  integreaza partea practica complementara teoriei in timp ce incurajeaza inovatia, gandirea critica si interpretarea din punct de vedere vizual si conceptual.

Trainerii nostri te vor ajuta sa iti creezi si sa iti imbunatatesti propriul mod de lucru si te vor incuraja sa explorezi orizontul creativitatii pentru a tine pasul cu trendurile viitoare in industria publicitatii.

Urmand modulul de cursuri grafica publicitara ne dorim sa creezi, nu doar sa machetezi mecanic, tocmai de aceea, acesta iti ofera oportunitatea de a imbina cunostintele si abilitatile de design in proiecte practice si creative. Secventa este completata de construirea unor branduri fictive create chiar de tine pentru care vei dezvolta comunicarea si identitatea lor vizuala.

Proiectele de branding finite concepute pentru modulul de cursuri grafica publicitara te vor ajuta la calificarea aferenta acestui curs, dar si la formarea unui portofoliu de designer profesionist.

Host

Pixellab

Date & time

From:
9th Mar, Monday
10:00

To:
30th Mar, Monday
13:00

Location

Pixellab, str. Matei Voievod nr. 116, et. 1, Bucuresti, Romania