Curs Grafica Publicitara – Incepatori

Curs Grafica Publicitara – Incepatori

Course Graphic Design

CURSURI GRAFICA LA PIXELLAB

Designul grafic devine din ce in ce mai vizibil si raspandit in viata noastra, dar cel mai important in cultura noastra. Vrei sa inveti sa transformi ideile tale creative intr-un mod visual de comunicare? Vrei sa iti testezi abilitatile in vederea unei posibile cariere in acest domeniul insa nu stii sa folosesti tool-urile programelor de grafica?

INSCRIE-TE LA MODULUL DE CURSURI GRAFICA ORGANIZAT DE PIXELLAB!

Modulul I de cursuri grafica este un punct de start ideal! In cadrul acestui curs vei invata atat latura tehnica a programelor (Adobe Photoshop si Adobe Illustrator) cat si principiile fundamentale de design grafic. Pe parcursul celor 6 saptamani, vei avea ocazia sa explorezi tehnici de reprezentare vizuala ce au la baza lucrul cu forme, culori, modele dar si elemente de compozitie si contrast vizual.

Toate aceste cunostinte se vor aprofunda si aplica prin proiecte si teme practice ce vor reprezenta bazele portfoliului tau de Graphic Designer. Trainerii nostri te vor ajuta in permanenta cu sfaturi ce iti vor imbunatati modul de lucru astfel incat, chiar de la primele sedinte, sa iti construiesti o baza solida in procesul de design.

La finalul acestui modul de cursuri grafica “vei vorbi fluent” limbajul designerilor si vei putea lucra cu cele trei programe de grafica studiate. Esti deja pe drumul cel bun! Ai asimilat informatia de baza si te-ai hotarat ca vrei sa devii un specialist in grafica publicitara!

Host

Pixellab

Date & time

From:
10th Mar, Tuesday
10:00

To:
31st Mar, Tuesday
13:00

Location

Pixellab, str. Matei Voievod nr. 116, et. 1, Bucuresti, Romania