Curs Graphic Design

Curs Graphic Design

Course Graphic Design Visual Design

Cursul de Graphic Design, cu Alexe Popescu, varianta open, revine ➤➤ click aici (https://bit.ly/2G3CjCm) ca să prinzi ultimul loc rămas.

📌 Când are loc: 4-5 IULIE 2020
Sâmbătă – 4 IULIE
Workshop 1: 10.00 – 14.00
Pauză: 14.00-15.00
Workshop 2: 15.00 – 19.00

Duminică – 5 IULIE
Workshop 3: 10.00 – 14.00
Pauză: 14.00-15.00
Workshop 4: 15.00 – 19.00

Locuri disponibile: 1
Număr maxim de cursanți: 8

Cursul se va desfășura cu un număr de maximum 8 persoane, cu respectarea regulilor de protecție sanitară și a regulilor de distanțare fizică.

📌 ÎNSCRIE-TE completând formularul de înscriere aici: https://bit.ly/2G3CjCm

📌 Cui i se adresează cursul de Graphic Design?
* Graficienilor care își doresc să aprofundeze subiectul/domeniul;
* Pasionaților de graphic design care au nevoie de feedback și vor să-și testeze abilitățile în vederea unei posibile cariere în domeniu;
* Micilor antreprenori și specialiștilor în marketing, comunicare sau branding, pentru că e foarte important să înțeleagă cât mai bine care sunt criteriile de evaluare a unui produs grafic (afiș, copertă de carte, packaging, layout etc.)

📌 Trainerul cursului este Alexe Popescu – unul dintre cei mai cunoscuți graphic designeri din România. A studiat și a predat graphic design la Universitatea Națională de Arte, iar în prezent este designer la Editura Publica, ale cărei cărți nu trec niciodată neobservate nici în librării și nici în concursuri.
Iată un interviu cu Alexe aici: http://bit.ly/2lsvBzn

📌 Cursul este format din 4 workshop-uri (FORM & FUNCTION // TYPOGRAPHY // PICTOGRAME & LOGO // BOOK DESIGN) și are un puternic caracter aplicat. Fiecare cursant va lucra pe un suport de curs tipărit. Pe perioada cursului va fi disponibilă o mini-bibliotecă de graphic design.

📌 Temele practice pot fi realizate atât digital (cu ajutorul computerului), cât și analog (cu imagini printate, hârtie colorată, markere, linere, creioane colorate, foarfeci, cutter și alte instrumente), ceea ce face ca rezolvările cursanților să fie de multe ori neașteptat de ingenioase. Nu este așadar nevoie de cunoașterea unui program de grafică la nivel avansat pentru a participa la acest curs.

📌 Aici găsești întreaga programă a cursului: https://bit.ly/2KIabI7

Informații despre cursurile noastre pe www.creativelearning.ro

📌 Iată aici cum s-au desfășurat edițiile anterioare:
http://bit.ly/2L9PCTT

Host

Creative Learning + Designist.ro

Date & time

From:
4th Jul, Saturday
10:00

To:
5th Jul, Sunday
19:00

Location

Bucuresti, Romania